Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, μετά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Αχαΐας, στην οποία μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής.
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η κατηγορούμενη φέρεται να υπέβαλε απολογητικό υπόμνημα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν παρείχε και προφορικές εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Η 27χρονη αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, της αποδίδονται τέσσερις πράξεις ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, η δικογραφία αναφέρεται στον θάνατο των δύο βρεφών της, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, την ανθρωποκτονία ενός ακόμη βρέφους καθώς και την απόπειρα δολοφονίας μιας ενήλικης γυναίκας, η οποία φέρεται να ήταν φίλη της.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»
Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"
Alfavita Newsroom