karystianou
Λάθος χειρισμοί τόσο στη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής όσο και στο κατηγορητήριο που συντάσσουν και τα μέλη της κυβέρνησης που συμπεριλαμβάνει

Η Μαρία Καρυστιανού ασκεί έντονη κριτική στην αντιπολίτευση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την υπόθεση των Τεμπών, επισημαίνοντας λάθη στη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής και στο κατηγορητήριο, το οποίο αποκλείει τον Πρωθυπουργό.

Σε ανάρτησή της, καταγγέλλει ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να «μπαλώσει» την κατάσταση με προσχηματικές δικαιολογίες, αποφεύγοντας να ερευνήσει τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον Μάρτιο του 2023 παρουσίασε βεβαιότητα για την εξέλιξη της τραγωδίας, παρότι τα γεγονότα αποδείχθηκαν διαφορετικά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Το μπάζωμα συνεχίζεται και από μέρος της αντιπολίτευσης!

Πόσο προσχηματικές δικαιολογίες για να μην συμπεριληφθεί στην ποινική έρευνα ο Πρωθυπουργός, αυτός ο οποίος πρώτος τον Μάρτιο του 2023 μίλησε με σιγουριά ενώπιον του ελληνικού λαού για το τι (δήθεν) έγινε στην Τραγωδία των Τεμπών!

Όποιος δεν βάλει την υπογραφή του στην ποινική έρευνα και του κ. Μητσοτάκη να έχει το ανάστημα, να βγει ευθέως και να εξηγήσει στις μάνες και τους συγγενείς που έχασαν τα παιδιά και τους αγαπημένους τους, αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία για ποιον λόγο και με ποια κίνητρα το έκανε!

Η έρευνα για ποινικές ευθύνες κάθε εμπλεκόμενου πολίτη είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για χώρες που τιμούν την Δημοκρατία.

Η εκ προοιμίου αθώωση με ανυπόστατες δικαιολογίες αποτελεί δόλια πράξη συγκάλυψης και άρα οποίος την επιλέγει είναι συνεργός.

Αρκετά! Απαιτούμε εντιμότητα!!

Το ζητούμενο είναι η αλήθεια και η δικαιοσύνη, και όχι η συνέχιση του μπαζώματος. Πως τα βγάζετε πέρα με τη συνείδησή σας; Σεβαστείτε μας επιτέλους και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

intifanta
Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να διδάξει τη γενοκτονία;
Η Ιντιφάντα «σβήστηκε» από το σχολικό βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου - «Είναι καθήκον των εκπαιδευτικών να διδάξουν την αλήθεια για τη γενοκτονία στη Γάζα»...
Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να διδάξει τη γενοκτονία;
Μουρτζούκου
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δέχτηκε επίθεση στη φυλακή - Επιχείρησε να στραγγαλίσει φίλη της
«Persona non grata» η 25χρονη serial killer στις φυλακές Κορυδαλλού - «Αν δεν χτυπούσα το χέρι μου στην τάβλα, τώρα θα ήμουν νεκρή»
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δέχτηκε επίθεση στη φυλακή - Επιχείρησε να στραγγαλίσει φίλη της
περιστερι
Έχετε πρόβλημα με περιστέρια στο μπαλκόνι; Δείτε τι να ψεκάσετε για να τα κρατήσετε μακριά
Αυτά είναι τα φυσικά σπρέι που θα κρατήσουν μακριά τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας
Έχετε πρόβλημα με περιστέρια στο μπαλκόνι; Δείτε τι να ψεκάσετε για να τα κρατήσετε μακριά
anergoi ptixioyxi
ΔΥΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για την κατάργηση του επιδόματος μη ληφθείσας άδειας σε εκπαιδευτικούς
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί χάνουν το επίδομα μη ληφθείσας άδειας - «Σε ποια απόφαση ή ΦΕΚ βασίζεται η επιλογή να μην καταβληθεί;»
ΔΥΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για την κατάργηση του επιδόματος μη ληφθείσας άδειας σε εκπαιδευτικούς