Αντί για τον συνήθη κόλιανδρο που συχνά συνοδεύει το γουακαμόλε, ο δυόσμος χαρίζει μια ανάλαφρη, δροσιστική αίσθηση που ταιριάζει υπέροχα με κρέατα στη σχάρα αλλά και με τραγανά τσιπς από τορτίγια. Αυτή η μικρή προσθήκη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο ήδη αγαπημένο ντιπ.
Γουακαμόλε με δροσερό άρωμα δυόσμου
Υλικά:
2 ώριμα αβοκάντο
Χυμός από ½ λάιμ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Μερικές σταγόνες βαλσαμικού ξιδιού
Φρέσκος δυόσμος (κατά προτίμηση, ψιλοκομμένος)
Σκόρδο (προαιρετικά, ψιλοκομμένο)
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πολτοποιήστε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να αποκτήσουν βελούδινη υφή.
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά ώστε να διατηρηθεί το άρωμα του δυόσμου χωρίς να χαθεί η υφή του.
Δοκιμάστε και προσαρμόστε τη γεύση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Φέτα: Η έξυπνη τεχνική που τη διατηρεί φρέσκια και νόστιμη για έναν μήνα
1750 νέοι εκπαιδευτικοί ξεκινούν έως 30/7 Ειδική Αγωγή, Σχολ. Ψυχολογία, Παιδαγωγική και Ηγεσία
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ