Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13:10) στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα πέντε μαθητές να τραυματιστούν ελαφρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και επιτέθηκε σε παρέα πέντε μαθητών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο. Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, στην οποία σημειώθηκαν ελαφροί τραυματισμοί.
Μαθητές με ρόπαλα και αβγά από άλλο σχολείο
Στη συνέχεια, μαθητές από άλλο σχολείο της περιοχής του Ευόσμου φέρεται να εισήλθαν στις αίθουσες του 1ου Γυμνασίου, κρατώντας ρόπαλα και πετώντας αβγά, προκαλώντας αναστάτωση τόσο σε μαθητές όσο και στο διδακτικό προσωπικό.
Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους εισβολείς μέχρι την άφιξη της αστυνομίας. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις προσαγωγές ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στο περιστατικό.
Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του επεισοδίου, καθώς και για τη συμμετοχή εξωσχολικών στην επίθεση. Εξετάζεται επίσης αν υπήρξε προηγούμενη διαμάχη ή ένταση μεταξύ μαθητών διαφορετικών σχολικών μονάδων της περιοχής.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ