Υλικά:
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. ρύζι μαγειρεμένο (λευκό γλασέ ή καρολίνα)
100 ml καυτό νερό
Εκτέλεση βήμα-βήμα:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μέχρι να γίνει λεία και γυαλιστερή.
Σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε το ζεστό ρύζι, τη λιωμένη σοκολάτα και το βραστό νερό.
Χτυπάμε τα υλικά καλά μέχρι να έχουμε ένα λείο, ομοιογενές μείγμα που θυμίζει κρεμώδη μους.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μικρά μπολ ή ποτηράκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, ώστε να σφίξει και να κρυώσει καλά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Προάγεται στην ΣΤ' Δημοτικού και στην αιωνιότητα»: Το σπαρακτικό αντίο στον 12χρονο από την Άρτα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ