Μπιμπίλας στο Σύνταγμα
«Η στιγμή που άρχισαν τα προβοκατόρικα επεισόδια με στόχο την αμαύρωση της θλιβερής εγκληματικής επετείου»

Στο Σύνταγμα βρέθηκε σήμερα για να διαδηλώσει για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και ο Σπύρος Μπιμπίλας, τιμώντας τη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα που συνέβη στα Τέμπη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα ντροπιαστικά επεισόδια που ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών των συγγενών των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας.

«Η στιγμή που άρχισαν τα προβοκατόρικα επεισόδια με στόχο την αμαύρωση της θλιβερής εγκληματικής επετείου. Ήμασταν στο ξενοδοχείο Plaza για συνέντευξη στο Kontra Channel και ομάδες που βλέπαμε ετοιμάστηκαν και ξεκίνησαν. Ντροπή σε αυτούς που ελέγχουν παρακρατικους οργανισμούς» έγραψε, αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες.

«O λαός θα τιμωρήσει αυτούς που δεν σέβονται τις ζωές μας» πρόσθεσε σε νέα του ανάρτηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φοιτητικές εστίες Πολυτεχνείου Κρήτης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητικές εστίες 33 χρόνων χωρίς συντήρηση - Κατέρρευσαν σοβάδες
Φοιτητικές εστίες Πολυτεχνείου Κρήτης: Σοβαρά προβλήματα συντήρησης και κινητοποιήσεις των φοιτητών
Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητικές εστίες 33 χρόνων χωρίς συντήρηση - Κατέρρευσαν σοβάδες