Thumbnail
Μάλιστα, κάποιες από τις αποκαλύψεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν, ωστόσο για κάθε μια από αυτές υπάρχει και η εξήγηση

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάλληλοι στα εστιατόρια -κυρίως του εξωτερικού- έχουν μοιραστεί στα social media, όλα όσα συμβαίνουν στις κουζίνες και στα… παρασκήνια πριν φτάσει ένα φαγητό στο πιάτο μας.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για διάφορους υπαλλήλους εστιατορίων, οι οποίοι -διατηρώντας την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους- δημοσίευσαν στο Reddit ποια φαγητά δεν θα άγγιζαν σε ένα εστιατόριο.

Πατάτες με τυρί

Ένα από τα φαγητά που πολλοί υπάλληλοι σε εστιατόρια είπαν ότι θα απέφευγαν με σιγουριά. Κι αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν, δεν είναι κανονικό τυρί αλλά ένα μείγμα του οποίου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βούτυρο.

Ένα μικρό ποσοστό του μείγματος που τελικά καταλήγει στα πιάτα πολλών ανθρώπων είναι απλώς τυρί κρέμα.

Μπιφτέκια που έχουν… τέλειες γραμμές;

Ναι, μιλάμε γι’ αυτά που φαίνονται να έχουν ψηθεί με τον τέλειο τρόπο στη σχάρα. Αν και η γεύση δεν σας παραπέμπει σε φρέσκο κιμά τότε πιθανόν δεν είναι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπαλλήλων.

Κι αυτό γιατί ίσως πρόκειται για κατεψυγμένα από εργοστάσια. Αυτές οι τέλειες γραμμές που έχουν πάνω τους τα μπιφτέκια αυτά και μοιάζουν σαν να μαγειρεύτηκαν σε σχάρα είναι ψεύτικες και σχεδιάζονται τεχνητά στα εργοστάσια. 

Εστιατόρια: Χυμούς και αναψυκτικά με πάγο

«Γιατί;», είναι η εύλογη ερώτηση! Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τους ίδιους, τα παγάκια δεν είναι σαν αυτά του σπιτιού μας. Κι αυτό γιατί η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη καθώς οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια σε πολλά εστιατόρια. 

Φαγητά που έχουν ολόκληρα κομμάτια φρούτων με φλούδα

Εκτός από τα πιάτα που έχουν πχ φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια κλπ, το ίδιο ισχύει και με τα ποτά, κυρίως κοκτέιλ που έχουν φλούδες από εσπεριδοειδή.

Ο λόγος, όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι των εστιατορίων, στις δημοφιλείς πλατφόρμες, είναι ότι τα φρούτα στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν πλένονται με τον κατάλληλο τρόπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 2000 ευρώ: Κλείνουν από ώρα σε ώρα οι θέσεις - Προλάβετε ΕΔΩ με το ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

lipasma
10 φυσικά υλικά από το σπίτι για να φτιάξετε λίπασμα για τα φυτά σας
Εκτός από τα λιπάσματα που αγοράζουμε από τα γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά που συχνά πετάμε χωρίς να ξέρουμε πόσο ωφέλιμα...
10 φυσικά υλικά από το σπίτι για να φτιάξετε λίπασμα για τα φυτά σας
Ο σωστός τpόπος να σουρώνουμε τα μακαρόνια και το έξτpα tιp για νοστιμιά
7 τρόποι να αξιοποιήσετε το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
Ας δούμε πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με έξυπνο και πρακτικό τρόπο, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του no waste, που ωφελεί τόσο το περιβάλλον όσο...
7 τρόποι να αξιοποιήσετε το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
Ο σωστός τpόπος να σουρώνουμε τα μακαρόνια και το έξτpα tιp για νοστιμιά
Το κόλπο με το ξίδι που κάνει τα μακαρόνια να μην κολλάνε
Ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τρικ έχει αρχίσει να κερδίζει δημοτικότητα στο διαδίκτυο και ανάμεσα σε όσους αναζητούν έξυπνες λύσεις στην κουζίνα.
Το κόλπο με το ξίδι που κάνει τα μακαρόνια να μην κολλάνε