Κοινωνία

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας καταγγέλλει τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συμμαθητές του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιού του από συνομηλίκους του

Καταγγελία για βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του στο νηπιαγωγείο κατά την διάρκεια του διαλείμματος, έκανε ο πατέρας του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και η διερεύνηση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 5χρονος είναι παιδί μουσουλμανικής οικογένειας που μένει στο τέρμα της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του evros - news.gr

Η καταγγελία του πατέρα προκάλεσε σοκ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου αλλά και στους γονείς των παιδιών οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση. Ήδη άλλωστε το θέμα αυτό συζητείται έντονα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το παιδάκι θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ επειδή η καταγγελία για βιασμό από συνομήλικους του, 5χρονους δηλαδή, δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτή, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Να έγινε δηλαδή εκτός νηπιαγωγείου και από μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά και όχι μόνο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν καταθέσεις για την υπόθεση και ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών και όσων ειπωθούν, θα αποφασιστεί η εξέλιξη της.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία