εκαβ
Νέες πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών έγιναν γνωστές

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ δημοσιοποίησε νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 17χρονης.

Το κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και πλέον η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που χτύπησαν το κορίτσι και δεν σταμάτησαν για να το βοηθήσουν.

Τα οχήματα που χτύπησαν την 17χρονη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν πεσμένο στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του Mega συγκλονίζει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στο δρόμο με τους οδηγούς να συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία τους.

Η τρομακτική αδιαφορία των οδηγών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την Τετάρτη 26-6-2024 και περί ώρα 05.20’, επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Περιστερίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης πεζής, με εμπλεκόμενα -2- Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την ως άνω πεζή, η οποία διέσχιζε τη Λεωφ. Αθηνών με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ως άνω πεζής, ενώ οι οδηγοί και των δύο εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

Το πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν -4- άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια αυτού (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεα περαμος
Νέα Πέραμος: Τον κρατούσαν αιχμάλωτο 6 μέρες - Δέκα σφαίρες και χαριστική βολή στο κεφάλι
Η ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπει το αρχικό σενάριο για τη δολοφονία του 27χρονου
Νέα Πέραμος: Τον κρατούσαν αιχμάλωτο 6 μέρες - Δέκα σφαίρες και χαριστική βολή στο κεφάλι
Μαρινάκης
Π. Μαρινάκης για Δημόσιο: «Θα ξεβολευτούν όσοι παριστάνουν τους υπαλλήλους» (Βίντεο)
«Θέλουμε να κατοχυρωθεί στο Σύνταγμα η αξιολόγηση στο Δημόσιο» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών...
Π. Μαρινάκης για Δημόσιο: «Θα ξεβολευτούν όσοι παριστάνουν τους υπαλλήλους» (Βίντεο)
pierce
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce»: Η αυθεντική σχολική εμπειρία φοίτησης στις 8 Φεβρουαρίου
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce», την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 έως τις 13:30, στο Pierce East Campus
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce»: Η αυθεντική σχολική εμπειρία φοίτησης στις 8 Φεβρουαρίου
Διευθυντές στο Δημόσιο
Δημόσιο: Προϊστάμενοι και διευθυντές με γραπτές εξετάσεις – Όλα όσα αλλάζουν
Σαρωτικές αλλαγές μέσω ΑΣΕΠ στις κρίσεις στελεχών – Έρχονται τεστ δεξιοτήτων, «βινιέτες» και αυτόματη ανανέωση κάθε τριετία
Δημόσιο: Προϊστάμενοι και διευθυντές με γραπτές εξετάσεις – Όλα όσα αλλάζουν