epithesi
19 οι νεκροί, μεταξύ των οποίων 4 πολίτες, «5 δράστες εξουδετερώθηκαν» μετά τις επιθέσεις σε εκκλησίες και συναγωγή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Νταγκεστάν της Ρωσίας, όπου επλήγη από τρομοκρατικές επιθέσεις σε ορθόδοξες εκκλησίες και μία συναγωγή. Σύμφωνα με την ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, συνολικά 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων τέσσερις πολίτες και δεκαπέντε αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή ανέφερε ότι σκοτώθηκαν 15 μέλη των δυνάμεων της τάξης, όπως και 4 πολίτες, εκ των οποίων ένας ορθόδοξος ιερέας. Κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, «εξουδετερώθηκαν 5 άτομα».

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση της ανακριτικής επιτροπής καταλήγει αναφέροντας, ότι τα άτομα αυτά ταυτοποιήθηκαν χωρίς όμως να διευκρινίζει αν εξακολουθούν να διαφεύγουν κάποιοι από τους δράστες των επιθέσεων ή όχι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μακέτα κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο
Σε τροχιά υλοποίησης το project «Ανδρέας Λεντάκης» στον Υμηττό παρά τις προσφυγές στο ΣτΕ – Πώς θα συνδεθεί το Μετρό Δάφνης με τα νέα Υπουργεία
ΠΥΡΚΑΛ: Η λύση - "αεροδρόμιο" για τη μετακίνηση 14.000 υπαλλήλων - Όλο το σχέδιο