Thumbnail
Τη θώπευσε στο στήθος και η ανήλικη έβαλε τις φωνές

Στιγμές τρόμου έζησε μία 14χρονη μαθήτρια στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο, όταν άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, θωπεύοντάς την στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr, η μαθήτρια είχε βγει με την παρέα της για βόλτα στην παραλία του Βόλου. Ξαφνικά από το πουθενά, ένας άντρας πλησίασε την παρέα όταν έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την ανήλικη της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς προηγουμένως να πει κάτι. Ο άνδρας τη θώπευσε στο στήθος με αποτέλεσμα η κοπέλα να βάλει τις φωνές.

Τις φωνές της μαθήτριας αντιλήφθηκε ένας περαστικός που κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη -ο οποίος έδειχνε να μην έχει αντίληψη της πραγματικότητας- περνώντας του χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κρατήθηκε.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το μεσημέρι της Τρίτης (28/5). Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Το δικαστήριο απευθύνθηκε με αυστηρότητα στον κατηγορούμενο που βρισκόταν στο εδώλιο. «Είναι μία πράξη πριν τον βιασμό» του είπαν για να του δείξουν τη σοβαρότητα της πράξης του απέναντι σε μία γυναίκα και πόσο μάλλον ένα νεαρό κορίτσι.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Μάλιστα το δικαστήριο διέταξε, σύμφωνα και με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα που τέθηκε σε ισχύ από 1η Μαΐου, έκτιση μέρους της ποινής και συγκεκριμένα τεσσάρων μηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δουκάκης
Δουκάκης: Το σχολείο του αύριο χρειάζεται χώρο για σκέψη και ασφάλεια απέναντι στο λάθος
Ο πρόεδρος του ΙΕΠ μίλησε στο TEDxEllinogermaniki Agogi Youth για την αξιολόγηση, την κουλτούρα του λάθους και τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στη...
Δουκάκης: Το σχολείο του αύριο χρειάζεται χώρο για σκέψη και ασφάλεια απέναντι στο λάθος
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: 162 μόνιμοι διορισμοί στη Γ' Δωδεκανήσου την τελευταία 5ετία
Τα στοιχεία διορισμών και προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή της Καλύμνου και της Γ’ Δωδεκανήσου έδωσε στη Βουλή η υπουργός Παιδείας
Σοφία Ζαχαράκη: 162 μόνιμοι διορισμοί στη Γ' Δωδεκανήσου την τελευταία 5ετία