Thumbnail
Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των εργατών

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού εργατών γης στη Δυτική Αχαΐα, καθώς δέχτηκε από τρία άτομα επίθεση, τα οποία βίασαν την γυναίκα και τους λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι από το Βιετνάμ κατήγγειλε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τη Δευτέρα στις 10 περίπου το βράδυ και ενώ επέστρεφαν πεζοί από τα χωράφια στο σπίτι τους στου Λάππα Δυτικής Αχαΐας τους προσέγγισε άγνωστο αυτοκίνητο.

Από το όχημα κατέβηκαν τρία άτομα αλλοδαποί -σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν- και με την απειλή μαχαιριού τους μετέφεραν σε ερημικό σημείο. Εκεί, αφού τους χτύπησαν, από τον άνδρα πήραν το κινητό τηλέφωνο και 300 ευρώ που είχε επάνω του και από τη γυναίκα το κινητό και 250 ευρώ. Κατόπιν, βίασαν διαδοχικά και οι τρεις δράστες τη γυναίκα. Στη συνέχεια τους εγκατέλειψαν στο σημείο και διέφυγαν.

Τα θύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου εξετάστηκαν και την επόμενη ημέρα κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής για τη γυναίκα, ενώ οι αρχές ενεργούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηπα ιραν
Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν: «Ναυαγεί» το ραντεβού της Παρασκευής
Η Ουάσινγκτον απορρίπτει τις απαιτήσεις της Τεχεράνης για αλλαγή τόπου και μορφής των επαφών – Στο τραπέζι ξανά τα σενάρια κλιμάκωσης
Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν: «Ναυαγεί» το ραντεβού της Παρασκευής