Thumbnail
Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των εργατών

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού εργατών γης στη Δυτική Αχαΐα, καθώς δέχτηκε από τρία άτομα επίθεση, τα οποία βίασαν την γυναίκα και τους λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι από το Βιετνάμ κατήγγειλε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τη Δευτέρα στις 10 περίπου το βράδυ και ενώ επέστρεφαν πεζοί από τα χωράφια στο σπίτι τους στου Λάππα Δυτικής Αχαΐας τους προσέγγισε άγνωστο αυτοκίνητο.

Από το όχημα κατέβηκαν τρία άτομα αλλοδαποί -σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν- και με την απειλή μαχαιριού τους μετέφεραν σε ερημικό σημείο. Εκεί, αφού τους χτύπησαν, από τον άνδρα πήραν το κινητό τηλέφωνο και 300 ευρώ που είχε επάνω του και από τη γυναίκα το κινητό και 250 ευρώ. Κατόπιν, βίασαν διαδοχικά και οι τρεις δράστες τη γυναίκα. Στη συνέχεια τους εγκατέλειψαν στο σημείο και διέφυγαν.

Τα θύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου εξετάστηκαν και την επόμενη ημέρα κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής για τη γυναίκα, ενώ οι αρχές ενεργούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλογ
Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής: Πρωτιά και κυριαρχία των Παρεμβάσεων στις εκλογές για το 22ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ
Εκπαιδευτικοί Περιστερίου: Ολοκληρώθηκε η ανάδειξη αντιπροσώπων με υψηλά ποσοστά για την ΑΣΕ και τις Παρεμβάσεις
Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής: Πρωτιά και κυριαρχία των Παρεμβάσεων στις εκλογές για το 22ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ