ΤΖΑΜΑΛ
Στο νέο του δίσκο ο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη μιλά βαθιά για όλα όσα απασχολούν τη γενιά και την τάξη μας.

Ο νέος δίσκος του ΤΖΑΜΑΛ αποτελεί γεγονός. Και μάλιστα σημαντικό γεγονός αν κρίνει κανείς από την υποδοχή που επιφυλάσσει στο νέο project ο κόσμος της σκηνής. Τα «Εκρηκτικά» ξεπερνούν τις 1.500.000 ακροάσεις μονάχα στο Spotify και οι χώροι στις πρώτες συναυλίες γεμίζουν με χιλιάδες ανθρώπους, όχι μόνο για να τραγουδήσουν την εμβληματική «φαβέλα», αλλά και για να «φτύσουν» με οργή μερικά από τα νέα κομμάτια του ΤΖΑΜΑΛ, όπως φαίνεται και από τον παλμό που υπάρχει μέχρι στιγμής στις συναυλίες του.

Όμως το Rap του ΤΖΑΜΑΛ δεν μετριόταν ποτέ σε προβολές και εισιτήρια. Στο νέο του δίσκο ο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη μιλά βαθιά για όλα όσα απασχολούν τη γενιά και την τάξη μας.

Από τα Τέμπη, μέχρι τους «μπάτσους», τα νέα ζευγάρια που δεν βγαίνουν να κάνουν παιδί, τους φίλους που λείπουν (και μας λείπουν) στο εξωτερικό και φυσικά την Παλαιστίνη, ο ΤΖΑΜΑΛ μιλάει σε εκατομμύρια, δίνοντας φωνή σε αυτούς που δεν έχουν φωνή.

Βρεθήκαμε στο σπίτι και στην γνωστή ταράτσα του και συζητήσαμε για όλα όσα προσπαθεί να πει μέσα από το έργο του. Μεταξύ άλλων, μιλήσαμε για τη σύγχρονη Rap, τα «Βόρεια Αστέρια» και φυσικά το ποιοι είναι οι πραγματικοί «τρομοκράτες» για την κοινωνία της χώρας.

Στους επόμενους μήνες, ο ΤΖΑΜΑΛ θα εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αξίζει να συμμετάσχετε στις συναυλίες που δίνει ένας απ’τους πιο πολιτικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giransi
Η χειμερινή συνήθεια που ταλαιπωρεί το δέρμα του προσώπου
Σύμφωνα με ειδικούς της αισθητικής ιατρικής, αυτή η καθημερινή πρακτική μπορεί να λειτουργεί εις βάρος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τα σημάδια...
Η χειμερινή συνήθεια που ταλαιπωρεί το δέρμα του προσώπου
pesek
Εκπαιδευτικοί: Μεγάλη εκδήλωση της ΠΕΣΕΚ για το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Γενάρη 2026, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα)
Εκπαιδευτικοί: Μεγάλη εκδήλωση της ΠΕΣΕΚ για το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης
Αναστασία Αθήνη
Αναστασία Αθήνη: Πέθανε η γυναίκα που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη το 1997
Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Αθήνη: Η γυναίκα που «σημάδεψε» την εγχώρια πολιτική σκηνή με το ιστορικό χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη
Αναστασία Αθήνη: Πέθανε η γυναίκα που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη το 1997