Αυτά είναι τα τρία τρόφιμα που πρέπει να κόψουμε «μαχαίρι
Τι αποκαλύπτει διατροφολόγος από τις Η.Π.Α τις αποκαλύπτει

Η Olivia Hedlund, διατροφολόγος από το Όστιν του Τέξας, υποστηρίζει μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνη με υγιεινά λιπαρά.

Η ίδια, σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε σε τρεις κατηγορίες τροφίμων και ποτών που δεν θα κατανάλωνε ποτέ ως διατροφολόγος.

Αρχικά, η Olivia είπε ότι θα απέφευγε οπωσδήποτε τα δημητριακά πρωινού.

«Δεν προσφέρει κανένα όφελος στην υγεία το να ξεκινάς το πρωί σου προκαλώντας μια απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα», έγραψε.

«Τα περισσότερα δημητριακά είναι γεμάτα ζάχαρη, η οποία μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε χορτάτοι και αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Olivia αποκαλύπτει ότι στο «κρέας» φυτικής προέλευσης λέει «όχι». Αντίθετα, η ειδικός υπερασπίζεται το κρέας όταν γνωρίζει ότι οι προμηθευτές του προωθούν πιο ηθικά μέσα για την εκτροφή των ζώων και που είναι λιγότερο επιβαρυντικά για το περιβάλλον.

«Το κρέας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και είναι ωφέλιμο για σένα αν γνωρίζεις ότι παράγεται με ποιοτικές μεθόδους», υποστήριξε.

Από την άλλη, το «κρέας» φυτικής προέλευσης, συνέχισε, περιέχει πλήθος υδρογονωμένων ελαίων -που προκαλούν φλεγμονή- καθώς και βελτιωτικά γεύσης για να θυμίζει κρέας.

Τέλος, η Olivia μοιράστηκε πως δεν θα στρεφόταν ποτέ σε «on the go μάρκες» καφέ από διάσημες αλυσίδες, όπως ροφήματα με πολλές θερμίδες και παχυντικά συστατικά.

«Ο καφές όχι μόνο μπορεί να μουχλιάσει, αλλά επίσης περιέχει ένα σωρό φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμόνες και προκαλούν ανισορροπία στο σάκχαρο του αίματός μας. Επιλέξτε καφέ στο σπίτι!» έγραψε.

Ολοκληρώνοντας, η Olivia δήλωσε: «Όλα αυτά, το να απολαμβάνεις περιστασιακά αυτά τα τρόφιμα, μπορεί να ταιριάζουν στη ζωή σου, κι αυτό είναι εντάξει, μιας και τίποτα δεν είναι τέλειο! Να επιλέγεις να εκπαιδεύεσαι γύρω από θέματα διατροφής, καθώς θα σε βοηθήσει να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις όσον αφορά την κατανάλωση φαγητού».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χανια
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά
Πειθαρχικά σε δασκάλους εν μέσω καλοκαιριού – Αντίδραση από τον ΣΕΠΕ Χανίων
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά
Το μέλος του Ε.Σ. του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τσεκούρας, ο Πρόεδρος του Ε.Σ., ο Καθηγητής κ. Αθανάσιος Τσακρής, το μέλος του Ε.Σ., η Καθηγήτρια κ. Γεωργία Ανδρέου και το μέλος του Ε.Σ., ο Καθηγητής κ. Νικόλαος Βάινος. Σχετικά με το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας δημιουργήθηκε (Ν. 4429/2016) από τη ζωτική ανάγκη υποστήριξης των Ελλήνων και Ελληνίδων Επιστημόνων. Αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Σκοπός του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. είναι
Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
Το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., προσβλέπει σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, με στόχο τη στήριξη της ελληνικής...
Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
παδα
Το ΠΑΔΑ ιδρύει το πρώτο κέντρο τεκμηριωμένης πρακτικής JBI στην Ελλάδα - Σημαντική διάκριση στον τομέα της υγείας
Η Ελλάδα αποκτά το πρώτο JBI Affiliated Group μέσω του ΠΑΔΑ
Το ΠΑΔΑ ιδρύει το πρώτο κέντρο τεκμηριωμένης πρακτικής JBI στην Ελλάδα - Σημαντική διάκριση στον τομέα της υγείας