Ένας 17χρονος μαθητής από τον Βόλο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το τα gegonota.news ο ανήλικος βρέθηκε στις 3 περίπου τα ξημερώματα σε προαύλιο σχολικής μονάδας του Βόλου, σε άσχημη κατάσταση, και μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από συνομήλικη φίλη του στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του έκαναν πλύση στομάχου και μετά από λίγη ώρα ο 17χρονος αναχώρησε για το σπίτι του.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η φίλη του νεαρού στους γιατρούς , είπε ότι πήρε χάπια εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης. Ευτυχώς, όμως, η ποσότητα που κατανάλωσε ήταν μικρή και δεν του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ