cine paris
Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Μαΐου

Από τη δεκαετία του ’20, το Cine Paris στην Πλάκα έφερνε το σινεμά κάτω από την Ακρόπολη. Μετά από 4 χρόνια που παρέμεινε κλειστό, το εμβληματικό Cine Paris επιστρέφει ανανεωμένο, έναν αιώνα μετά το ξεκίνημά του, υπό την επιμέλεια της ελληνικής streaming πλατφόρμας Cinobo, για να φιλοξενήσει τις πιο αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες στην πιο μαγική ατμόσφαιρα.

Το Cine Paris βρίσκεται στην ταράτσα του χαρακτηρισμένου ως νεότερου μνημείου κτιρίου του Stelios Philanthropic Foundation της οδού Κυδαθηναίων 22, που διαθέτει μία από τις ωραιότερες θέες της Αθήνας. Το Cinobo ανέλαβε την επαναλειτουργία του ιστορικού θερινού σινεμά και μετά από δουλειά μηνών, παραδίδει το Cine Paris πλήρως ανακαινισμένο, αναβαθμισμένο και πλέον προσβάσιμο σε άτομα με κινητική αναπηρία.

Στόχος της ομάδας του Cinobo ήταν να παραμείνει πιστή στην παράδοση και το ύφος των κλασικών χαρακτηριστικών καλοκαιρινών κινηματογράφων  που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Αθήνας.

Ξεκινώντας το Σάββατο 11 Μαΐου με τις προβολές των Ποτέ την Κυριακή του Ζυλ Ντασέν με τη Μελίνα Μερκούρη και Οι Αντίπαλοι του Λούκα Γκουαντανίνο, το Cine Paris μπαίνει στη νέα εποχή του με ένα επιμελημένο πρόγραμμα που εμπνέεται από την ιστορικότητα του χώρου αλλά ταυτόχρονα συμβαδίζει με την επικαιρότητα επιλέγοντας τις καλύτερες σύγχρονες παραγωγές. Με αυτές τις βάσεις, το πρόγραμμα θα προτείνει κλασικά αριστουργήματα του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά, καθώς και σύγχρονες κυκλοφορίες πρώτης γραμμής, όπως τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Kinds of Kindness, και άλλες φρέσκες επιλογές όπως το Hit Man του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και το απολαυστικό Wicked Little Letters με την Ολίβια Κόλμαν.

Το σινεμά θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 19.30 ώστε οι θεατές να μπορούν να έρθουν έως και μιάμιση ώρα πριν την πρώτη προβολή για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και το ποτό τους στο πλήρως ανακαινισμένο μπαρ του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι: Τα προνόμια που αποκτούν - Τι θα ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Αναλυτικά τα προνόμια που θα αποκτήσουν οι τρίτεκνοι - Τι ισχύει για τη μοριοδότηση στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι: Τα προνόμια που αποκτούν - Τι θα ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις