τροχαιο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα  λίγο μετά τις 03:30, επί της Λεωφόρο Υμηττού, στη λωρίδα με κατεύθυνση προς Νέο Κόσμο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία της και να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Aνακριτικό τμήμα της Τροχαίας.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto-memaska
Μετατροπή σχολείων σε Πειραματικά: Σήμερα στις 19:00 η συναυλία διαμαρτυρίας στην Κέρκυρα
Γονείς και εκπαιδευτικοί ενώνουν φωνές: Συναυλία για το σχολείο της γειτονιάς
Μετατροπή σχολείων σε Πειραματικά: Σήμερα στις 19:00 η συναυλία διαμαρτυρίας στην Κέρκυρα