kriti_nekros
Ληγμένη η φωτοβολίδα που έσκασε στα χέρια του Μανώλη – «Του διέλυσε το συκώτι», λέει η μητέρα του

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη μετά τον χαμό του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα.

Ο 33χρονος, εχθές το βράδυ μαζί με δυο ακόμη συνομήλικους του, φέρεται να πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού, σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Η φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Όπως μεταδίδει το cretalive, oi ναυτικές φωτοβολίδες, χρησιμοποιημένες και μη, έχουν κατασχεθεί, ωστόσο μέσα από την κατάθεση ενός από τους συλληφθέντες προκύπτει ότι κάποιες ήταν ληγμένες. Με δεδομένο ότι είχαν κάνει χρήση και στο παρελθόν, οι νεαροί θεώρησαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε αυτή τη φορά κατά την πυροδότησή τους.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι γνωστές στην Αστυνομία, ο 33χρονος είχε ένα ατύχημα, με τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού του από χρήση κροτίδας.

Συγκλονίζει η μητέρα του 33χρονου

Η μητέρα του 33χρονου έσπευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή.

Η ίδια, σε κατάσταση σοκ, λέει στο protothema.gr πως το τραύμα στο συκώτι του γιου της ήταν μοιραίο. «Ήταν στο καρναβάλι το παιδί, τελείωσε το καρναβάλι και πήγαν κάπου με τους φίλους. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και τραυματίστηκε ο Μανώλης. Στο νοσοκομείο πήγε ζωντανός και όταν έφτασα εγώ εκεί τον είχαν πάρει στο χειρουργείο. Είχε χτυπηθεί στο συκώτι, του διέλυσε το συκώτι η φωτοβολίδα», περιγράφει η μητέρα του θύματος.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

είναι πιθανή μια φάση προσλήψεων λίγες μέρες αργότερα, η οποία θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ την Παράλληλη Στήριξη.
ΕΟΔΥ - Σχολεία: Οδηγίες για την προφύλαξη των μαθητών και των εκπαιδευτικών
Σχολεία: Αποφύγετε και περιορίστε τις εξωτερικές δραστηριότητες - Αναβάλετε τυχόν εκπαιδευτικές επισκέψεις - Ελαχιστοποιείστε τη διείσδυση εξωτερικού...
ΕΟΔΥ - Σχολεία: Οδηγίες για την προφύλαξη των μαθητών και των εκπαιδευτικών
εοππεπ επαλ
ΕΟΠΠΕΠ: Ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ
Ενεργοποιείται ο έλεγχος πληρότητας, ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να είναι σε θέση ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. να ανακοινώσει τις πόλεις με τα εξεταστικά κέντρα...
ΕΟΠΠΕΠ: Ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ