νοσοκομείο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ο 50χρονος σύζυγός της αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το βρέφος της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης

Μια τραγωδία βιώνει μια 42χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα, μετά από τον χαμό του συζύγου της και του παιδιού τους την ίδια ημέρα, ενώ βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη.

Το βρέφος της οικογένειας μεταφέρθηκε από την 42χρονη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και, δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.

Το άτυχο μωρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με αναπνευστική λοίμωξη, ενώ υπέστη σήψη και κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες.

«Ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το μωρό ή ο άντρας μου»

«Έχασα σύζυγο και παιδί την ίδια ώρα. Να φανταστείτε ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το παιδί ή πρώτα ο άντρας μου. Ο σύζυγος μου πριν από 15 μέρες διαγνώστηκε από καρκίνο, από έναν επιθετικό καρκίνο. Μεταφέρθηκε στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και κατέληξε. Το παιδάκι μας είχε μια δύσπνοια εκείνο το βράδυ, το μετέφερα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το διασωληνώσουμε γιατί είχε ήδη κάποια θέματα υγείας», αναφέρει η τραγική γυναίκα.

«Είχε πάθει σηψαιμία από μια λοίμωξη. Όμως δεν είχε τίποτα, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. Το μετέφερα γιατί απλά κατάλαβα τη δύσπνοια. Και εκείνη την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε», εξηγεί και συνεχίζει.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε. Έχω κλάψει πάρα πολύ, έχω πονέσει, όμως επειδή είμαι και εγώ υγειονομικός προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση όσο μπορώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

odontiatros.jpg
Αυτή η νόσος απειλεί όσους αμελούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
«Οι μεταβολές στο μικροβίωμα της στοματικής κοιλότητας μπορούν να προκαλέσουν συστηματική φλεγμονή και να αυξήσουν έμμεσα τον κίνδυνο νόσου»
Αυτή η νόσος απειλεί όσους αμελούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Μητσοτάκης ΔΕΘ
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση
Τι σημείωσε για την εκπαίδευση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση