Καρνέση, Βλασσάκης και Κουκουλάρης
Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ο 76χρονος μπήκε και σκότωσε τρία άτομα

Πρωτοφανές είναι το μακελειό που συνέβη σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ο 76χρονος πρώην επιστάτης της εταιρείας εισέβαλε με το όπλο του, σκότωσε τρεις ανθρώπους και αυτοκτόνησε.

Ο 76χρονος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει, εφόσον δεν γινόταν δεκτό το αίτημά του να μην τον διώξουν από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί παλιότερα από την οικογένεια και έμενε, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της υπόθεσης.

Μετά από πυρά που δέχτηκαν μέσα στο κτίριο, νεκροί βρέθηκαν η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της καθώς ήταν σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης λίγο πριν ανοίξει πυρ φέρεται να είπε απευθυνόμενος προς τα στελέχη της εταιρείας πως «ήρθα να ξεκαθαρίσουμε λογαριασμούς».

«Θα τους σκοτώσω, γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου» φώναζε, κατά πληροφορίες, μέσα στην εταιρεία ο δράστης του τριπλού φονικού.

Το χρονικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι ο δράστης, με καταγωγή από Αίγυπτο να άφησε κάτω στο υπόγειο το ασήμι αυτοκίνητο, να ανέβηκε στον πρώτο όροφο της εταιρεία με και να βρήκε την Μαρία Καρνέση. Στη μεταξύ τους συνομιλία φαίνεται ότι εκείνος ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να μην φύγει από το σπίτι που είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας Καρνέση. Ωστόσο, έλαβε αρνητική απάντηση από την εφοπλίστρια και αυτό εκ του αποτελέσματος, ήταν μοιραίο.

 Τότε ο δράστης κατέβηκε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε στα γραφεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος όταν ρωτήθηκε πού πήγαινε, απάντησε «να ξεκαθαρίσω με τα αφεντικά», αλλά κανείς έως εκείνη την ώρα δεν πίστευε την αιματοχυσία που θα ακολουθούσε.

Σε στήθος και κεφάλι φέρεται να χτυπήθηκε θανάσιμα η Μαρία Καρνέση, στο κεφάλι ο σύζυγος της αδερφής της και στον ώμο ο υπάλληλος της ναυτιλιακής και πρώην καπετάνιος.

Μετά τον θάνατο που σκόρπισε, επέλεξε να βάλει τέλος και στη δική του ζωή, κατεβαίνοντας στο υπόγειο της ναυτιλιακής και χρησιμοποιώντας την καραμπίνα με την οποία σκότωσε τους άλλους τρεις ανθρώπους.

Ο 76χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Εργαζόταν για περισσότερα από 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στους Πεταλιούς Εύβοιας, όπου ήταν ο επιστάτης, για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση.

Μάλιστα, φρόντιζε όλα αυτά τα χρόνια τις κατοικίες των μελών της οικογένειας, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της μητέρας των αδερφών Σπύρου, Μαρίας και Δέσποινας Καρνέση, η οποία μάλιστα ήταν εκείνη που είχε παλιότερα βαφτίσει με το όνομα Αριστείδη τον Αιγύπτιο άντρα.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, η οικογένεια Καρνέση εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα πρωτοφανή εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ναυτιλιακής, με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αττικό νοσοκομείο
Καθηγητές Ιατρικής ΕΚΠΑ για Καλλιάνο: Απόπειρα απαξίωσης του έργου μας στο «ΑΤΤΙΚΟΝ»
«Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων, μέσω σωρείας μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα από μέλος της Ελληνικής Βουλής»
Καθηγητές Ιατρικής ΕΚΠΑ για Καλλιάνο: Απόπειρα απαξίωσης του έργου μας στο «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Κατολίσθηση στη Θηρασιά
Λέκκας: Προσοχή για κατολισθήσεις στην Θηρασιά και την Καλντέρα (Video)
«Η Θηρασιά και το σύνολο της Καλντέρας διατρέχουν υψηλό κατολισθικό κίνδυνο λόγω εδαφικής δομής» - Η κατολίσθηση στη Θηρασιά
Λέκκας: Προσοχή για κατολισθήσεις στην Θηρασιά και την Καλντέρα (Video)
Τιμή ναρκωτικών σε τοίχο σχολείου
Σάλος με διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Συνελήφθησαν 5 μαθητές – «Τιμή πώλησης αναγραφόταν σε τοίχο σχολείου»
Πανελλήνιος σάλος με εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο μέσα σε σχολικό συγκρότημα
Σάλος με διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Συνελήφθησαν 5 μαθητές – «Τιμή πώλησης αναγραφόταν σε τοίχο σχολείου»