Thumbnail
Δωρεάν θέσεις για ανέργους σε γενικές δοκιμές των παραγωγών της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όσο το καλοκαίρι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε άνεργους πολίτες, για τη γενική δοκιμή της παραγωγής του μπαλέτου «Κάρμεν», αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024.

Η παράσταση πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη στις 19:00 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Βασικός στόχος της εν λόγω κίνησης είναι η προσφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερους , να παρακολουθήσουν παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία συνεχίζει την προσφορά δωρεάν θέσεων για ανέργους σε γενικές δοκιμές των παραγωγών της τόσο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όσο και το καλοκαίρι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Σημειώνεται ότι, το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια νέα παραγωγή του μπαλέτου Κάρμεν, σε χορογραφία του σπουδαίου Σουηδού χορογράφου Γιόαν Ίνγκερ, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015 στη Μαδρίτη από το Εθνικό Μπαλέτο της Ισπανίας. Από τις 7 Φεβρουαρίου 2024 και για έξι μοναδικές παραστάσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, σε μουσική διεύθυνση Έκτορα Ταρτανή.

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, πρόκειται να γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 έως τις 17:00. Τέλος σημειώνεται ότι, ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο θέσεις για τη γενική δοκιμή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»