Χαλκίδα: Ανήλικοι έκλεψαν μοτοσικλέτα και διέρρηξαν τρία καταστήματα
Ανήλικοι έκλεψαν φορτηγό και διέρρηξαν κατάστημα

Κρατούμενος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων είναι ο ένας από τους δύο ανήλικους που διέρρηξαν τρία καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας στο διάστημα από τις 13 ως τις 19 Φεβρουαρίου και διέφευγαν κάθε φορά με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δύο ανηλίκων 16 και 17 ετών οι οποίοι έκλεψαν μοτοσικλέτα και διέρρηξαν καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το κορίτσι προσπάθησε να ανακόψει τους αστυνομικούς εξυβρίζοντας και απειλώντας τους.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 16χρονος και 17χρονη ημεδαποί, καθώς εντοπίσθηκαν στο κέντρο της πόλης να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί την 29-12-2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ η 17χρονη αφού πρώτα εμπόδισε τον αστυνομικό να καταδιώξει τον συνεργό της, ακολούθως αντιστάθηκε σθεναρά, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με συνομήλικο του ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, προέβησαν τον προηγούμενο μήνα σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων (δερματοστιξίας και καφετέριας) στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσαν εξοπλισμό και χρηματικό ποσό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα