κοπσ
Σοκαριστικά όσα αποκάλυψε ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας

ΕΔΕ διατάχθηκε για το βίντεο που αποτυπώνει την σύλληψή του 43χρονου παιδόφιλου έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην 13χρονη στον Πειραιά.

Το βίντεο, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι δεν είχε την έγκριση της ΕΛΑΣ ενώ ερευνάται γιατί επέτρεψε η αστυνομία να βιντεοσκοπηθεί και να ανέβει στα social media.

Ενώ, το βίντεο που δημοσιεύθηκε από γνωστό YouTuber, ο οποίος και συμμετείχε στην παγίδα που είχε στήσει στον κατηγορούμενο και ο πατέρας του θύματος.

Για όλα όσα συνέβησαν μίλησε στο mega ο πατέρας της 13χρονης, περιγράφοντας το πως ξεκίνησε η επικοινωνία του 43χρονου με την κόρη του, αλλά και στο πως κατέληξε στη σύλληψή του.

«Αρχικά ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στην ανήλικη κόρη μου, να της μιλάει και σταδιακά άρχισε να στέλνει φωτογραφίες. Φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου» είπε ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο 43χρονος στην αρχή υποδυόταν τη γυναίκα: «Δεν είχε πει ότι ήταν άντρας, έκανε τη γυναίκα και της έλεγε "μπορείς να μου ανοιχτής, μιλάμε γυναίκα προς γυναίκα"».

Τελικά, όταν άρχισε να μιλάει ο πατέρας με τον 43χρονο, τότε εκείνος άρχισε να αποκαλύπτεται και είπε ότι είναι άνδρας, νομίζοντας ότι μιλάει με την ανήλικη. «Στα μηνύματα που του έστελνα και έκανα την κόρη μου, του εξηγούσα ότι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό κι εκείνος απαντούσε πως εγώ το έχω κάνει και με άλλα κορίτσια. Μέσα από τις συνομιλίες μας, καταφέραμε να τον φέρουμε σε αυτό το σπίτι, όπου και τον συνέλαβαν».

Μάλιστα, τόνισε πως δεν πίστευε ότι θα ερχόταν, αλλά όταν του έστειλε τα εισιτήρια που είχε βγάλει από την Πάτρα για Αθήνα «ήταν η στιγμή που αποφασίσαμε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλουμε την όλη υπόθεση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα