Ελ. Βενιζέλος: Σύλληψη 48χρονου καταζητούμενου για ανθρωποκτονία
Συνελήφθη 48χρονος στο Ελ. Βενιζέλος – Εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα για ανθρωποκτονία

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, με τη σύλληψη ενός 48χρονου. Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η επίθεση στο Joy Bar

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για την επίθεση στο Joy Bar της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017. Συγκεκριμένα, ο «Τάκης», όπως είναι γνωστός στη νύχτα, τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου είχε πυροβολήσει εναντίον δύο Αλβανών, σεσημασμένων για ναρκωτικά.

Ο ένας είχε δεχθεί δύο σφαίρες στο στήθος και στην κοιλιά και πέθανε πριν από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ενώ ένας δεύτερος άνδρας αλβανικής καταγωγής και εκείνος, αν και τραυματίστηκε στο στήθος, κατάφερε να επιζήσει. 
 
Ο 48χρονος είχε αποφυλακιστεί τον Απρίλιο του 2021 και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά από αίτημα στον ανακριτή που κατέθεσαν οι συνήγοροι του, Χρήστος Μαυρομάτης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

leipsoi
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα
Ο ράπερ «Μιχαλάρας» μαζί με τον δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου στους...
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα