ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ
Πώς η «Λορέλα» παρουσιαζόταν ως φίλη και εξωθούσε τις ανήλικες στην πορνεία

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται που στο φως τη δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει 31χρονη Λ.Κ από τον Κολωνό η οποία έβρισκε πελάτες σε ανήλικα κορίτσια προκειμένου να εκδίδεται ενώ λάμβανε και μέρος των χρημάτων από την αμοιβή των ερωτικών ραντεβού.

Εξελίξεις

«Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται η 31χρονη «Λορέλα», ένας 34χρονος είχε το ρόλο του «φωτογράφου» και «διαφημιστή», ενώ συνελήφθη και ένας 55χρονος που συνευρέθηκε με τις ανήλικες. Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται έξι ακόμη άτομα, που φέρεται να συνευρέθηκαν επίσης με τις ανήλικες.

Οι επιχειρήσεις σύλληψης των εμπλεκομένων εξελίχθηκαν σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό αντίστοιχα.

Οπως προέκυψε στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η 31χρονη από τις αρχές του 2022 εξωθούσε στην πορνεία μια 13χρονη τότε κοπέλα, διευκολύνοντάς τη να εντοπίζει πελατεία. Μάλιστα, για κάθε ραντεβού, αποκόμιζε και η ίδια μέρος από τα χρήματα που λάμβανε η ανήλικη.

Η 31χρονη στη συνέχεια έκανε «πάσα» σε έναν 34χρονο την ανήλικη, που της υποσχέθηκε πως θα της βρει «πλούσιους πελάτες». Επειτα, η 13χρονη γνώρισε στο συγκεκριμένο άτομο και μια 15χρονη φίλη της, την οποία επίσης φωτογράφιζε με εσώρουχα και αναρτούσε τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο. Οπως προέκυψε, μέσω της συγκεκριμένης σελίδας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Μεταξύ Ιουλίου-Αυγούστου του 2023 οι ανήλικες συνευρέθηκαν ερωτικά με τον 55χρονο που διαμένει στο Κορυδαλλό είτε από κοινού είτε ξεχωριστά. Κάθε μία από τις ανήλικες έπαιρνε ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ.

Στο σπίτι του 34χρονου και του 55χρονου εντοπίστηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

γυναικα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη (11/1), σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι ατόμων.

Ειδικότερα:

- η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,

- ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και

- ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεύμα
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό
Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας του μεταβολισμού του Ινστιτούτου Max Planck, έδειξαν σε πειράματα σε ποντίκια ότι οι προσαρμογές στα μιτοχόνδρια του...
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό