Ξεκινά η 48ωρη κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Πότε θα βρέξει στην Αττική - Σε δύο ημέρες θα πέσει η βροχή ενός μήνα

Κοινωνία 0

Γεωργιάδης: Διαγραφή προστίμων σε ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί

Γεωργιάδης υπ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με την έξαρση του κορονοϊού, της γρίπης και των άλλων ιώσεων στη χώρα μας.

Αυτό το διάστημα σταδιακά ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλειών και εξετάζεται ακόμα και η υποχρεωτική επαναφορά της μάσκας στα νοσοκομεία.

Τι ανέφερε ο Γεωργιάδης

«Θα καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για διαγραφή προστίμων όσων ηλικιωμένων δεν είχαν εμβολιαστεί. Ευθύνη μας να πείσουμε συμπολίτες μας να φθάσει παντού το εμβόλιο. Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με τον ιό. Ο ετήσιος εμβολιασμός πρέπει να γίνει ρουτίνα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Φέτος ο εμβολιασμός έχει πάει καλύτερα από πέρυσι, αλλά ο στόχος είναι να πάει ακόμα καλύτερα. Ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για το θέμα το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε.

«Όταν μπήκαν τα πρόστιμα ήταν το ύστατο μέτρο που πήραμε σε κρίσιμη φάση της πανδημίας. Τώρα υπάρχει κανονικοποίηση», αναφέρθηκε κατόπιν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία