Νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη: ««Της κατέβασε το φουστάνι»»
Στο φως μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Για την απολογία του προετοιμάζεται ο νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Πάτρας που κατηγορείται πως βίασε μια 23χρονη. Σε νέα καταγγελία που δημοσιεύει το Mega, γυναίκα αναφέρει: «Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: «εντάξει συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό». Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος».

Η καταγγέλλουσα αποκαλύπτει μια ακόμα άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο με τον ίδιο νοσηλευτή που επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, είχε στραμπουλήξει το πόδι του τότε και πήγαν σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο».

Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου και της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Σε ταραχή η γυναίκα κατάφερε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να του ξεφύγει τρέχοντας στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ.

Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ και «όχι» και «κάνετε λάθος» και «δεν είμαι εγώ» και «εγώ δεν την ακούμπησα» και «εγώ εκείνο» και «εγώ το άλλο».

Στο νοσοκομείο δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, οι γιατροί που προσπάθησαν να τους χωρίσουν απηυδισμένοι αναφώνησαν «ρε, πάλι τα ίδια;». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα: «Ρε πάλι τα ίδια;» του λέγανε. Που σημαίνει ο άνθρωπος το έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ πού».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα