ολιβερ
INTIME NEWS/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες και εξελίξεις της υπόθεσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης μέχρι θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα.

Μάλιστα να σημειωθεί πως δεκαέξι ημέρες μετά δεν έχει βγει ακόμη το επίσημο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του 8χρονου τετράποδου, του Όλιβερ.

«Μετά από 30 ώρες που πήγαν το σκυλί για νεκροψία δεν μπορεί να βγει πόρισμα! Το σκυλί το πέταξαν στις σακούλες μαζί με τις μάσκες και τα γάντια που φορούσαν, δεν ήξεραν να κάνουν τομή και την έκανε ο ιδιώτης που παραχώρησε το κτηνιατρείο του» είπε ο κ. Φλέκας, ο κηδεμόνας του Όλιβερ στο MEGA.

«Είδε κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων!»

Η κα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων, μίλησε στο STAR, και επεσήμανε «Είναι όλοι ψεύτες! Ο δεύτερος κτηνίατρος από πού είδε τα δαγκώματα των ζώων; Θέλω να μας πουν από πού διαπίστωσαν από τρίχες και κόκαλα ότι ο Όλιβερ είχε δαγκωματιές. Επίσης, το βίντεο δείχνει τον Όλιβερ με άλλα δύο ζώα, τα οποία κάθονταν μακριά και ήταν ήρεμα».

Η κ. Πουλτίδου επιπλέον αναφέρθηκε και σε στοιχεία τα οποία θεωρεί ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί κατάλληλα από την αστυνομία. Αρχικά, όπως είπε, εθελόντρια πήγε στην αστυνομία και έδωσε κάποια ονόματα για την υπόθεση, όμως οι αστυνομικοί εστίασαν στο εάν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ τον άφηνε ελεύθερο.

«Ό,τι έχουμε πάει στις αρχές. Θέλω να σας πω ότι εθελόντρια κατήγγειλε συγκεκριμένα ονόματα και το μόνο που τη ρωτούσαν είναι εάν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ τον άφηνε ελεύθερο», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε όσα φέρεται να έζησε ο Όλιβερ σε αποθήκη στην Αράχωβα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε έναν άνδρα να σέρνει σε αποθήκη έναν σκύλο. Από το σημείο άκουσε ένα σκυλί να κλαίει και λίγο αργότερα τον άνδρα να φωνάζει, σαν να τον δάγκωσε κάτι. Μερικά λεπτά μετά, είδε το σκυλί να βγαίνει τραυματισμένο από την αποθήκη και να κρύβεται κάτω από ένα αμάξι. Ο άνδρας εθεάθη στη συνέχεια σε αυτοκίνητο, με τη μάρτυρα να καταγράφει τα τελευταία ψηφία από την πινακίδα του.

Σύμφωνα με την κ. Πουλτίδου, η γυναίκα -που δεν ήταν επισκέπτρια- δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό επίσημα, καθώς, όπως λέει, φοβάται ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά της, τα οποία διατηρούν επιχείρηση στην περιοχή. Την περιγραφή της φέρεται να μετέφερε στις αρχές η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, στην οποία εκμυστηρεύτηκε όσα είδε το μοιραίο βράδυ.

«Η δημοσιογράφος μπήκε στην αποθήκη, σε αυτό το εγκαταλελειμμένο κτίριο και δήλωσε ότι είδε κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων!», αποκάλυψε η κ. Πουλτίδου.

«Τα ζώα επιτίθονται στη σφαγίτιδα, όχι στον πρωκτό»

«Παγκοσμίως, τέτοια κακοποίηση ζώου από άλλα ζώα δεν υπάρχει. Να ξέρετε όταν τα ζώα επιτίθενται, επιτίθενται στη σφαγίτιδα (φλέβα). Κανένα ζώο δεν επιτίθεται στον πρωκτό. Να ξέρετε, ακόμα και αν επιχειρήσεις εσύ αν άνθρωπος επιχειρήσεις να σηκώσεις το χέρι σου σε ένα ζώο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει την ουρά στα σκέλια για να προστατέψει τα γεννητικά του όργανα. Εδώ τι έγινε; Εδώ τι έγινε; Σήκωσε την ουρά του; Θα μας τρελάνουν;», τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σημείωμα για Τροχαία
Πάρκαρε παράνομα και άφησε σημείωμα να μη τη γράψουν επειδή είχε γενέθλια -Η «απάντηση» της Τροχαίας
Απίστευτη οδηγός πάρκαρε παράνομα και άφησε σημείωμα να μη τη γράψουν επειδή είχε γενέθλια
Πάρκαρε παράνομα και άφησε σημείωμα να μη τη γράψουν επειδή είχε γενέθλια -Η «απάντηση» της Τροχαίας