ολιβερ
INTIME NEWS/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τι δείχνει η νέα αποκαλυπτική μαρτυρία – Κατέθεσε πριν πέντε μέρες

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση του κακοποιημένου Όλιβερ. Μία αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως είδε ένα σκύλο να κατευθύνεται μαζί με έναν άνδρα σε αποθήκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η γυναίκα κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη.

Μάλιστα η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται και στη συνέχεια ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, τον οποίο πιθανόν να δάγκωσε ο σκύλος.

Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί, με τον άνδρα να κατευθύνεται προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου, μάλιστα, η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από πέντε ημέρες κατέθεσε όσα είδε στην αστυνομία, υπέδειξε την τοποθεσία, ενώ έδωσε και τα δύο ψηφία από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Τη μαρτυρία αυτή επεσήμανε και η επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία με ανάρτησή της ανέφερε:

«Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

Υπενθυμίζεται πως η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου που είδε τον σκύλο εν ζωή ανέφερε ότι το ζώο έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού προκληθέν από αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε ότι το ζώο είχε και σπασμένα πλευρά, που μάλλον προκλήθηκαν από ξύλο.

Όμως οι άλλοι δύο κτηνίατροι που εξέτασαν αρκετές ώρες μετά τον θάνατό του τον Όλιβερ φαίνεται πως διαφωνούν σε κάποια ευρήματα, ενώ συγκλίνουν σε άλλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΤΡΟ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ