Διαφωνία μεταξύ των κτηνιάτρων για το εάν βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο ο Όλιβερ
«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα»

Η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία είναι ο πρώτος άνθρωπος που εξέτασε τον κακοποιημένο Όλιβερ όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επισήμανε πως το 8χρονο χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο, διαψεύδοντας οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε η κυρία Τόλα και προσέθεσε: «Τα σημάδια στη σορό του δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά. Όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες - ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ διαψεύδει την δική μου - δεν έχουν καμία βάση».

«Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση», τονίζει η κυρία Τόλα. Όπως λέει, οι ελπίδες για τον Όλιβερ ήταν μηδαμινές. «Δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Ερωτηθείσα για τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ και την κατάσταση στην οποία τον είδε, πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναίκα εκπαιδευτικός προχωράει μέσα σε σχολική αίθουσα, στα θρανία κάθονται μαθητές
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Σχολεία: Ανατροπές στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Γιατί αλλάζουν οι ώρες στα μαθήματα
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
κρέας
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;
Τα τελευταία χρόνια, η επίδραση της διατροφής στον εγκέφαλο απασχολεί ολοένα και περισσότερο την επιστημονική κοινότητα.
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;