haski_araxova
«Οργισμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι - «Να πιάσουμε αυτό το κτήνος, δεν θα με εκπλήξει αν είναι συγγενικό πρόσωπο»

Νέες δηλώσεις έκανε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του 8χρονου χάσκι, το οποίο κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα. Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον δράστη συνεχίζονται, με το τμήμα των Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει πλέον σε αυτές.

«Θέλω Δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος» τονίζει στον Alpha ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ενώ συμπληρώνει πως έχει κατηγορηθεί άδικα. Μάλιστα αναφέρει πως δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ούτε αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

«Βγήκα να τον ψάξω με το αυτοκίνητο και ακόμα και όταν κοιμήθηκα ξυπνούσα να δω αν γύρισε. Το πρωί όταν έφυγα για δουλειά είδα κάποια αίματα στην πόρτα μου, εκεί ανησύχησα πολύ»  σημειώνει  περιγράφοντας το  χρονικό της τραγωδίας.

«Γύρισα στο σπίτι και είδα ένα σκυλί σε σοκαριστική κατάσταση» τονίζει και λέει ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου για τις έρευνες: «Χαίρομαι που ήρθε το Ανθρωποκτονιών».

«Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες»

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kiranakis.jpg
Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος, οι τιμές στα εισιτήρια θα αυξάνονται»
«Θα επιχειρήσουμε συγκράτηση τιμών», λέει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αλλά προειδοποιεί «αν η σύρραξη μεγαλώσει, έρχονται δυσκολίες»
Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος, οι τιμές στα εισιτήρια θα αυξάνονται»
σφετσας
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα τον συνθέτη Κυριάκο Σφέτσα
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ και θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο έργο του
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα τον συνθέτη Κυριάκο Σφέτσα
ptisi.jpg
ΥΠΕΞ: Ειδική πτήση από Ντουμπάι για Έλληνες με κατοικίδια – Λίγες οι θέσεις
Το υπουργείο Εξωτερικών οργανώνει πτήση για Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να μεταφερθούν αλλιώς λόγω των ζώων τους — Περιορισμένες θέσεις και...
ΥΠΕΞ: Ειδική πτήση από Ντουμπάι για Έλληνες με κατοικίδια – Λίγες οι θέσεις
διακριση
ΠΑΔΑ: Βράβευση πρωτοετούς φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής με το «Βραβείο Αριστείας» του ΙΚΥ
Η διάκριση απονεμήθηκε στη Μαρία Λογοθέτη, η οποία ξεχώρισε για την εξαιρετική της επίδοση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2025
ΠΑΔΑ: Βράβευση πρωτοετούς φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής με το «Βραβείο Αριστείας» του ΙΚΥ