haski_araxova
«Οργισμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι - «Να πιάσουμε αυτό το κτήνος, δεν θα με εκπλήξει αν είναι συγγενικό πρόσωπο»

Νέες δηλώσεις έκανε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του 8χρονου χάσκι, το οποίο κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα. Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον δράστη συνεχίζονται, με το τμήμα των Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει πλέον σε αυτές.

«Θέλω Δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος» τονίζει στον Alpha ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ενώ συμπληρώνει πως έχει κατηγορηθεί άδικα. Μάλιστα αναφέρει πως δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ούτε αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

«Βγήκα να τον ψάξω με το αυτοκίνητο και ακόμα και όταν κοιμήθηκα ξυπνούσα να δω αν γύρισε. Το πρωί όταν έφυγα για δουλειά είδα κάποια αίματα στην πόρτα μου, εκεί ανησύχησα πολύ»  σημειώνει  περιγράφοντας το  χρονικό της τραγωδίας.

«Γύρισα στο σπίτι και είδα ένα σκυλί σε σοκαριστική κατάσταση» τονίζει και λέει ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου για τις έρευνες: «Χαίρομαι που ήρθε το Ανθρωποκτονιών».

«Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες»

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιταλική γλώσσα
Πιστοποίηση Ιταλικών επιπέδου C2 για ΑΣΕΠ - Ξεκινάει Μάϊο το πρόγραμμα
Νέο πρόγραμμα για C2 ξεκινάει άμεσα εξ αποστάσεως στο μεγαλύτερο φορέα επιμόρφωσης ενηλίκων για Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών - Εύκολα και άμεσα πάρτε...
Πιστοποίηση Ιταλικών επιπέδου C2 για ΑΣΕΠ - Ξεκινάει Μάϊο το πρόγραμμα