iereas
Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά στις ασελγείς πράξεις τριών ιερέων σε βάρους του 13 τότε ανηλίκου οι οποίες έλαβαν χώρα κατά τα έτη από το 2002 έως το 2007

Την ενοχή ενός κληρικού που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ασέλγεια σε ανήλικο, αποφάσισε το Μεικτό  ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, ωστόσο η απόφαση είχε αναστέλλουσα δύναμη για τρία έτη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κληρικός είχε κριθεί ένοχος σε δεύτερο βαθμό από το μεικτό ορκωτό Εφετείο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών τον Ιανουάριο το 2022.

Τότε ο κατηγορούμενος είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο, όπου έγινε δεκτή η αναίρεση του και παραπέμφθηκε η υπόθεση να εκδικαστεί εκ νέου στο Μεικτό ορκωτό με διαφορετική σύνθεση.

Στη σημερινή δίκη ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία με ψήφους 6 έναντι 1 αναγνωρίζοντας ωστόσο ελαφρυντικά πρότερου σύννομου βίου.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά στις ασελγείς πράξεις τριών ιερέων σε βάρους του 13 τότε ανηλίκου οι οποίες έλαβαν χώρα κατά τα έτη από το 2002 έως το 2007, και έφτασε στα δικαστήρια με βούλευμα και απασχόλησε την δικαιοσύνη το 2015.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iatriki.jpg
Αντιδράσεις φοιτητών Ιατρικής για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας - Νέα εμπόδια σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές

Η ΠΑΣΠ 

Αντιδράσεις φοιτητών Ιατρικής για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας - Νέα εμπόδια σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές
κουτσουμπας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα μπλόκα των αγροτών: «Είμαστε εδώ ακριβώς γιατί στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα σε όλη την Ελλάδα»
Η επίσκεψη αυτή τονίστηκε από δηλώσεις στήριξης προς τον αγώνα των αγροτών, αλλά και από την ανάδειξη των αιτημάτων τους ως δίκαιων και ζωτικής...
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα μπλόκα των αγροτών: «Είμαστε εδώ ακριβώς γιατί στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα σε όλη την Ελλάδα»