Βίντεο ντοκουμέντο με δράκο
Ακολούθησε τη γυναίκα και όταν την πρόλαβε, την έριξε κάτω, την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων», ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για έξι επιθέσεις, δημοσίευσε το Mega.

Το βίντεο προέρχεται από την οδό Νικηταρά στις 07:15 το πρωί, όταν κάποια από τα μαγαζιά έχουν ήδη ανοίξει. Ο δράστης ακολουθεί την 29χρονη δικηγόρο. Εκείνη νιώθει ότι απειλείται και ανοίγει το βήμα της, περπατώντας πιο γρήγορα.

Ο δράστης ακολουθεί τη γυναίκα και όταν την προλαβαίνει, τη ρίχνει κάτω, την ακινητοποιεί, της κλείνει το στόμα και προσπαθεί να τη βιάσει. Ένας καταστηματάρχης ήταν που έβαλε τις φωνές, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή και την κοπέλα να σώζεται από τα χειρότερα.

Ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε ο αποκαλούμενος «δράκος των Εξαρχείων» στον οποίο αποδίδονται επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών, μεταξύ των οποίων και ένα 13χρονο κορίτσι, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα νότια προάστια.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο 23χρονος τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή των Εξαρχείων όπου κάμερες έχουν καταγράψει πολλές από τις επιθέσεις του σε ανυποψίαστες γυναίκες οι οποίες με τις μαρτυρίες τους σκιαγράφησαν το προφίλ του δράστη. Ο νεαρός συνελήφθη χθες στην πλατεία Κάνιγγος ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε με όρους, μετά από ένα χρόνο, από τις φυλακές Γρεβενών τον περασμένο Αύγουστο με βούλευμα του αρμόδιου συμβουλίου και παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση. Η δίκη του για την συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ο 23χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, παραμένει στο «μικροσκόπιο» των αρχών καθώς δεν αποκλείεται να έχουν δεχτεί επίθεση και άλλες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

leipsoi
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα
Ο ράπερ «Μιχαλάρας» μαζί με τον δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου στους...
Οι Λειψοί «ραπάρουν» και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα