bullying_1
Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια συμμαθητών του ζούσε επί 3 χρόνια ένας 15χρονος μαθητής

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες γονέων σε σχολείο στο Κορωπί για το σκληρό bullying που υπέστησαν τα παιδιά τους, από τους συμμαθητές τους. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες χτύπησαν λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου.

Η μητέρα 14χρονου, που μίλησε στο MEGA, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε ο γιος της όταν βρέθηκε στο στόχαστρο ενός 15χρονου και ενός 16χρονου, έξω από το σχολείο, πριν από λίγες ημέρες.

«Τον προκάλεσαν δεν απάντησε κι επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στη μύτη του, την έσπασε κι ενώ είχε πέσει κάτω και αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι».

 

Ο 15χρονος συνελήφθη ενώ προσήχθη και ο 16χρονος. Λίγες ώρες πριν είχαν επιτεθεί σε ένα ακόμη παιδί. Το βρήκαν σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε απόμερο σημείο, όπου τον κατέβρεξαν με λάστιχο, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον εξανάγκασαν σε χρήση κάνναβης.

«Δεν τον μαχαιρωσαν αλλά τον… Από πέρσι είχαμε θέμα, γιατί του έκλεβε τα χρήματα, το οποίο είχε αναφερθεί μαζί με μάρτυρες στην πρώην διευθύντρια του σχολείου», ανέφερε η μητέρα του μαθητή.

Οι δύο ανήλικοι περιέγραψαν στις αρχές τον απόλυτο εφιάλτη που ζούσαν για τουλάχιστον 3 χρόνια τόσο μέσα στον σχολικό χώρο όσο και έξω από αυτόν κάθε φορά που συναντούσαν τον 15χρονο και τον 16χρονο συμμαθητή τους.

Η μητέρα του 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη, υποστηρίζει πως ο γιος της αντιδρούσε σε επιθέσεις που δεχόταν.

«Του σκάει μια κλωτσιά στο πόδι και εκείνη την ώρα τρελαίνεται και ο δικός μου δεν ήτανε σωστό αυτό που έκανε και τον χτυπάει. Τρία χρόνια είχαμε πρόβλημα και ο ένας και με τον άλλον και με τον γιό μου τον μικρό. Είχα πάει στο σχολείο τα είχα πει τα είχα κάνει τίποτα», δήλωσε.

Σε βάρος των δύο μεγαλύτερων αγοριών έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα