Φαίη Μπακογιώργου
Τι ισχυρίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενες

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της αδερφής της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που ομολόγησε την ενοχή της στην υπόθεση δολοφονίας το 2021 στην Κυψέλη, «Τη μισούσα. Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει».

Η ίδια ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, με τη μητέρα της άτυχης γυναίκας και τη σπιτονοικοκυρά να αρνούνται την ενοχή τους, ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και οι δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου που όρισε ο πατέρας δείχνουν παραπάνω από έναν εμπλεκόμενους στο έγκλημα.

«Είμαι τοξικοεξαρτημένη. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης μου», υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα της Φαίης.

Οι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μπορεί να έχουν στα χέρια τους την ομολογία της αδερφής της 23χρονης αλλά ερευνούν τόσο τον ρόλο της μητέρας όσο και της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά έμαθαν πως η αδελφή της Φαίης πρόκειται να ομολογήσει τη δολοφονία της στο τμήμα.

Η μητέρα της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Ψάχνω ακόμα να βρω πώς πέθανε η Φαίη. Δεν γνωρίζω πώς. Εγώ ή δούλευα ή πρόσεχα τα παιδιά. Οι κόρες μου τσακώνονταν. Η μικρή έχει νοητική στέρηση. Στις 9/10/21 ετοιμαζόμασταν να πάμε με τα παιδιά βόλτα. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, της είπαμε να έρθει μαζί μας. Η Φαίη σηκώθηκε και έφυγε, τρέχοντας. Η Κ. έτρεξε να την προλάβει και δεν την πρόλαβε. Τελικά δεν πήγαμε.

Την επόμενη μέρα, εγώ είχα δουλείες και όταν γύρισα σπίτι συνάντησα την Κ. και την Π. Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνισή εκείνη την ημέρα. Στις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή και έχει γίνει ήδη η ταφή της. Δεν ζήτησα να δω κάτι. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρέθηκε με ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια».

Η σπιτονοικοκυρά της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Η αδελφή της Φαίης πρώτη φορά μας είπε τι έκανε μέσα στα κρατητήρια μόλις μας συνέλαβαν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μία αδύναμη οικογένεια. Ρίχνω ευθύνες στον πατέρα της Φαίης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπουργειο Παιδείας
Μέσω gov.gr η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης
Οι ενδιαφερόμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης μπορούν μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου να υποβάλουν αίτηση χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης...
Μέσω gov.gr η υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης