Φαίη Μπακογιώργου
Τι ισχυρίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενες

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της αδερφής της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που ομολόγησε την ενοχή της στην υπόθεση δολοφονίας το 2021 στην Κυψέλη, «Τη μισούσα. Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει».

Η ίδια ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, με τη μητέρα της άτυχης γυναίκας και τη σπιτονοικοκυρά να αρνούνται την ενοχή τους, ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και οι δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου που όρισε ο πατέρας δείχνουν παραπάνω από έναν εμπλεκόμενους στο έγκλημα.

«Είμαι τοξικοεξαρτημένη. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης μου», υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα της Φαίης.

Οι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μπορεί να έχουν στα χέρια τους την ομολογία της αδερφής της 23χρονης αλλά ερευνούν τόσο τον ρόλο της μητέρας όσο και της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά έμαθαν πως η αδελφή της Φαίης πρόκειται να ομολογήσει τη δολοφονία της στο τμήμα.

Η μητέρα της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Ψάχνω ακόμα να βρω πώς πέθανε η Φαίη. Δεν γνωρίζω πώς. Εγώ ή δούλευα ή πρόσεχα τα παιδιά. Οι κόρες μου τσακώνονταν. Η μικρή έχει νοητική στέρηση. Στις 9/10/21 ετοιμαζόμασταν να πάμε με τα παιδιά βόλτα. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, της είπαμε να έρθει μαζί μας. Η Φαίη σηκώθηκε και έφυγε, τρέχοντας. Η Κ. έτρεξε να την προλάβει και δεν την πρόλαβε. Τελικά δεν πήγαμε.

Την επόμενη μέρα, εγώ είχα δουλείες και όταν γύρισα σπίτι συνάντησα την Κ. και την Π. Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνισή εκείνη την ημέρα. Στις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή και έχει γίνει ήδη η ταφή της. Δεν ζήτησα να δω κάτι. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρέθηκε με ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια».

Η σπιτονοικοκυρά της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Η αδελφή της Φαίης πρώτη φορά μας είπε τι έκανε μέσα στα κρατητήρια μόλις μας συνέλαβαν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μία αδύναμη οικογένεια. Ρίχνω ευθύνες στον πατέρα της Φαίης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οιελε
ΟΙΕΛΕ: Πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τα παιδιά της Γάζας
Κατάθεση αγάπης και ανθρωπιάς για τα παιδιά της Γάζας από το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας-Δωρίδας και το 41ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου
ΟΙΕΛΕ: Πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τα παιδιά της Γάζας
Λιμενικό, Χίος
ΕΔΕ για την τραγωδία στη Χίο: Δεν είχε τεθεί σε λειτουργία η κάμερα του Λιμενικού
Σε πλήρη εξέλιξη το πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσεων για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο – Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε η κάμερα στο σκάφος του Λιμενικού
ΕΔΕ για την τραγωδία στη Χίο: Δεν είχε τεθεί σε λειτουργία η κάμερα του Λιμενικού
εκπαιδευση
Αναπαραγωγή κοινωνικών ανισοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος - Η άνιση πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Oι αντισταθμιστικές πολιτικές χαρακτηρίζονται από αποτυχία, μιας και η συμβολή τους στη μείωση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων είναι μειωμένη
Αναπαραγωγή κοινωνικών ανισοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος - Η άνιση πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Δημήτρης Κουτσούμπας
Κουτσούμπας για μήνυση Πλεύρη: Δεν προκαλεί καμία εντύπωση η νέα επίθεση ενός γνωστού αντικομμουνιστή
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε αναμενόμενη και προσχηματική τη νέα επίθεση από γνωστό αντικομμουνιστικό κύκλο, σημειώνοντας πως τέτοιου τύπου...
Κουτσούμπας για μήνυση Πλεύρη: Δεν προκαλεί καμία εντύπωση η νέα επίθεση ενός γνωστού αντικομμουνιστή