faih
Σε ερώτηση εάν είχε δείγματα ο ίδιος πως το κορίτσι κακομεταχειριζόταν με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, αναφέρει: «Όχι με τέτοιο τρόπο. Πάντα τσακωνόντουσαν»

Ο πατέρας της άτυχης Φαίης, ο κ. Μπακογιώργος έδωσε μεγάλο αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του και με πόνο αντιμετωπίζει όλες τις ραγδαίες εξελίξεις, καθώς φαίνεται πως πίσω από την δολοφονία της 23χρονης κρύβεται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της, οι οποίες έχουν συλληφθεί.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, αναφέρει πως δεν πρόκειται να δείξει οίκτο στους υπεύθυνους και τονίζει πως «όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές».

Αρχικά, για την υπόθεση αναφέρει: «Είχαμε από την αρχή πολλούς μάρτυρες οι οποίοι είχαν βάλει στο κάδρο και τα υπόλοιπα δύο άτομα».

Σε ερώτηση εάν είχε δείγματα ο ίδιος πως το κορίτσι κακομεταχειριζόταν με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, αναφέρει: «Όχι με τέτοιο τρόπο. Πάντα τσακωνόντουσαν».

Για τις εικόνες που φαίνεται η Φαίη χτυπημένη λέει: «Αυτές τις φωτογραφίες μου τις είχε στείλει η σπιτονοικοκυρά, μαζί με ένα χαρτί στο οποίο είχαν πάει στον Ευαγγελισμό και μου είχαν πει πως είναι από τροχαίο. Εγώ δεν το πίστεψα φυσικά αλλά δεν μπορούσα να κάνω γιατί και η ίδια το αρνείτο. Μου έλεγαν ότι την χτυπήσανε στο Κολωνάκι. Όχι, δεν μου είχε πει ότι το χτυπούν».

Μάλιστα, δεν ήξερε καν ότι είχε και άλλο εγγόνι. «Εγώ το έμαθα για το τρίτο παιδί όταν πήγα να βγάλω ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στον δήμο».

Όπως τονίζει ο πατέρας: «Το πρώτο που ήθελα είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι του παιδιού. Αυτό που από την αρχή επιδίωκα. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και το άλλο μου το παιδί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αφαίρεσαν ζωή. Από κει και πέρα, όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, αυτό να πάθουνε και αυτές. Εάν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχες πραγματικά και ότι έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, τότε δεν δείχνω οίκτο».

«Είναι απάνθρωπο, δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια πράγματα. Ό,τι και να έχει γίνει, ότι και να κάνεις, είναι παιδί, είναι παιδί σου. Εδώ πονάω εγώ, όχι μια μάνα που σκίζεται να το βγάλει από μέσα της. Εδώ γίνονται δολοφόνοι κάποιοι, πέφτουν στα ναρκωτικά αλλά μάνα και πατέρας είναι δίπλα τους...», κατέληξε. 

Σημειώνεται πως οι τρεις κατηγορούμενες θα απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: 

Σπύρος Φωκάς: Από την Πάτρα στις Κάννες και το Χόλιγουντ - Η διεθνής καριέρα και οι οικονομικές δυσκολίες  

Επικαιροποίηση του έκτακτου καιρικού δελτίου: Aυτές είναι οι 8 περιοχές που θα «χτυπηθούν» τις επόμενες ώρες 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

προσφυγας
Είκοσι έξι χρονιά μετρά είδα ξανά τα ματιά του Κριμ, του πρόσφυγα μαθητή μου
Η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου, η φιλόλογος Ρία Παπαμανώλη, και ο παλιός της μαθητής Καρίμ συναντήθηκαν ξανά στο σχολείο
Είκοσι έξι χρονιά μετρά είδα ξανά τα ματιά του Κριμ, του πρόσφυγα μαθητή μου