Φαίη Μπακογιώργου
Σοκάρει η ομολογία της αδερφής της Φαίης για τη δολοφονία της

Η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου, σοκάρει με την ομολογία της, ότι σκότωσε την ίδια της την αδερφή, επειδή την μισούσε.

Συγκεκριμένα με μία ομολογία και δύο αρνήσεις έκλεισε το πρώτο μέρος της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση της δολοφονίας της στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη κατηγορούμενη η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της, εμφανίζεται να ομολόγησε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας την ανθρωποκτονία τον Οκτώβριο του 2021, υποστηρίζοντας ότι το έκανε επειδή την μισούσε.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι μόνη της προχώρησε στο έγκλημα, αφήνοντας εκτός ποινικών ευθυνών τόσο τη μητέρα της όσο και τη σπιτονοικοκυρά της. Συγχρόνως, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχιατρικά προβλήματα.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης -κατά πληροφορίες- δεν ταιριάζουν με την ύπαρξη ενός δράστη, με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτό το σενάριο της συνδρομής στη δολοφονία και των άλλων δύο κατηγορούμενων.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή στην αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, η 56χρονη μητέρα της φέρεται να δήλωσε ότι είναι τοξικοεξαρτημένη και παράλληλα υπεραγαπούσε το θύμα και  ποτέ δεν της έκανε κακό.

Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται και στο τέλος της διαδρομής αυτής η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν με βούλευμά τους για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα