Thumbnail
Το σχολείο της ανήλικης μαθήτριας είχε προβεί στην καταγγελία

Δεκαεπτά χρόνια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας σε έναν πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης του στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η οικογένεια διαμένει σε οικισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης και η καταγγελία έγινε το 2020, μέσω του σχολείου της μικρής. Το δικαστήριο της Ορεστιάδας, έκρινε ένοχο τον πατέρα και του επέβαλε την ποινή των 17 ετών, για την οποία άσκησε έφεση.

Έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ο πατέρας αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος.

Στην δίκη μάλιστα, τον πρωτόδικα καταδικασμένο άνδρα υπερασπίστηκαν μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντός του, έχοντας «απέναντι» τους μόνον τον Εισαγγελέα της έδρας, καθώς δεν είχε οριστεί από κάποιο μέλος της οικογένειας του ανήλικου κοριτσιού νομικός εκπρόσωπος για την υποστήριξη της κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σακίδιο έκτακτης ανάγκης
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης
Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης
Δωρεά
Λάρισα: Αναβαθμίζονται δύο ειδικά σχολεία με δωρεά των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος προχώρησε σε δωρεά ύψους 500.000 ευρώ
Λάρισα: Αναβαθμίζονται δύο ειδικά σχολεία με δωρεά των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών