Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το σχολείο της ανήλικης μαθήτριας είχε προβεί στην καταγγελία

Δεκαεπτά χρόνια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ορεστιάδας σε έναν πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ασελγήσει σε βάρος της 6χρονης κόρης του στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η οικογένεια διαμένει σε οικισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης και η καταγγελία έγινε το 2020, μέσω του σχολείου της μικρής. Το δικαστήριο της Ορεστιάδας, έκρινε ένοχο τον πατέρα και του επέβαλε την ποινή των 17 ετών, για την οποία άσκησε έφεση.

Έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ο πατέρας αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος.

Στην δίκη μάλιστα, τον πρωτόδικα καταδικασμένο άνδρα υπερασπίστηκαν μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντός του, έχοντας «απέναντι» τους μόνον τον Εισαγγελέα της έδρας, καθώς δεν είχε οριστεί από κάποιο μέλος της οικογένειας του ανήλικου κοριτσιού νομικός εκπρόσωπος για την υποστήριξη της κατηγορίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων
Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του Διευθυντής Γυμνασίου στο Μαρούσι με ομόφωνη γνωμοδότηση του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων