ασέλγεια
Ο μπαμπάς του συμμαθητή του τον προσκάλεσε στο σπίτι του με κάποιο πρόσχημα και εκεί φέρεται, όπως κατήγγειλε, να προχώρησε σε θωπείες σε βάρος του

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας έρχεται στο φως της δημοσιότητας  στην Κρήτη και συγκριμένα στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 50χρονος καταγγέλθηκε από τον 14χρονο συμμαθητή του γιου του ότι την Κυριακή προσπάθησε να τον παρασύρει μέχρι το σπίτι του όπου έναντι αμοιβής θα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με το  cretalive.gr, το παιδί αρνήθηκε και αποκάλυψε στη μητέρα του τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά του συμμαθητή του.

Όπως αναφέρει η κατάθεση του ανήλικου, πέρυσι το καλοκαίρι συνέβη κάτι ανάλογο. Ο μπαμπάς του συμμαθητή του τον προσκάλεσε στο σπίτι του με κάποιο πρόσχημα και εκεί φέρεται, όπως κατήγγειλε, να προχώρησε σε θωπείες σε βάρος του.

Τότε, δεν είχε αναφέρει σε κανένα το παραμικρό. Αυτή τη φορά ωστόσο φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα έγιναν και την Κυριακή και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο 50χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ωστόσο αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν», αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη