βια ανηλικων
Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη

Ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς χθες το βράδυ (22/10) δύο ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από 10 άτομα στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:45 όταν οι δύο ανήλικοι, κινούμενοι επί της οδού Ζεύξιδος, είδαν 10 άτομα νεαρής ηλικίας να τους προσεγγίζουν με επιθετικές διαθέσεις.

Η πολυμελής ομάδα επιτέθηκε στα παιδιά και χτύπησε το ένα στο κεφάλι και το άλλο στη μέση. Οι δύο 15χρονοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΕΛ Αξιού «School4all»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Δράση ευαισθητοποίησης από το ΓΕΛ Αξιού στο πλαίσιο του προγράμματος «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»