ekav
Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα (07/10) στην Περιμετρική οδό του Μεσολογγίου, καθώς ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του και ο 28χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Το όχημά που οδηγούσε ο 24χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τους εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε πινακίδα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού και ανετράπη.

Ο 24χρονος έχασε τη ζωή του ενώ σοβαρός είναι και ο τραυματισμός του συνοδηγού που σύμφωνα με το agriniopress.gr, έχει καταγωγή από το Αιτωλικό. Διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με σταθμούς του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού οδηγού ενώ ο συνοδηγός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα, στην Περιμετρική οδό Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, 24χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό έναν έτερο ημεδαπό άνδρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης και σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό του συνοδηγού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται.

Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια