εξαφανιση
Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 50χρονου

Συναγερμός, έχει σημάνει στον Βόλο, καθώς ένας 50χρονος αγνοείται, ενώ εδώ και 24 ώρες δεν έχει δώσει σημάδια ζωής σε συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα και δεν είχε εμφανιστεί και στη δουλειά του.

Από γνωστούς και φίλους υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο 50χρονος, ο οποίος την Κυριακή έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ήταν απενεργοποιημένο. Ο εργοδότης του έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Από εκείνη την ώρα βιώνουν δύσκολες ώρες και καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε αναφέρει σε κανέναν πού θα πήγαινε μετά τη δουλειά.

Η μητέρα του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να δηλώσει την εξαφάνισή του, όμως το γεγονός ότι δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί, επίσημα, η εξαφάνιση.

Στα κοινωνικά δίκτυα αναρτήθηκε φωτογραφία του 50χρονου με τα στοιχεία του καθώς και στοιχεία επικοινωνίας, σε περίπτωση που κάποιος τον έχει δει ή μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται.

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα