Μπέος
«Όταν μου βρίζουν τη μάνα και με βρίζουν έτσι αντιδρώ- Εσάς αν σας βρίσουν πείτε «ευχαριστώ»

«Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα» σχολίασε σχετικά με το «θερμό επεισόδιο» που είχε με δημότη του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

«Όταν εμένα μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει και να μου πει άντε γ@@@, έτσι λειτουργώ. Και όταν έχω να κοιμηθώ 30 ημέρες για να φτιάξω τους δρόμους, να καθαρίσω την πόλη μου, να φτιάξω να τα ποτάμια. Έτσι λειτουργώ εγώ. Το παιδί ήρθε και ζήτησε συγγνώμη με τον πατέρα και τον παππού του. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. ”Συγγνώμη δήμαρχε, δεν το ήθελα, παρεκτράπηκα, ήταν λάθος μου’’.

Του είπα κι εγώ, δεν πειράζει αγόρι μου γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Αλλά εγώ βρέθηκα εκεί στις 7 η ώρα όταν κάποιοι κάθονται στον καναπέ και πληκτρολογούν στο facebook. Έχει διαφορά ξέρετε. Και πήγα εκεί για να φτιάξουμε έναν δρόμο, να μαζέψουμε ξύλα και φερτά υλικά από τα ποτάμια. Δεν πήγα σπίτι μου, για την επιχείρησή μου. Πήγα γι’ αυτούς», ανέφερε στο Mega.

«Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι μηχανή. Και εν πάση περιπτώσει, όταν μου βρίζουν τη μάνα και με βρίζουν, αντιδρώ έτσι.  Προκλήθηκα, την ώρα που προσφέρω για την πόλη μου. Και δεν δέχομαι όταν προσφέρω να μου βρίζουν τη μάνα και να μου λένε, άντε γ@@@. Το θέμα θεωρείται λήξαν, ήρθε το παιδί εδώ, ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε.

Ένα παιδί ήταν, ήταν μία κακιά στιγμή, τελείωσε για εμένα. Θα μπορούσε να περάσει αυτόφωρο αλλά δεν το επιθυμώ. Εάν δηλαδή, ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να περάσει. Αλλά είμαι μεγαλόψυχος».

«Εγώ έτσι αντιδρώ- Τι να κάνουμε τώρα να γίνουμε λουλούδες;»

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το επεισόδιο στην Άλλη Μεριά υποστήριξε ότι ήταν στημένο. «Ήταν στημένο από κάποιους κατοίκους το βίντεο της χειροδικίας αλλά να δείξετε και το βίντεο που ζήτησε συγγνώμη… Πρόκειται για προσωρινή η αποκατάσταση του δρόμου προς το Πήλιο που την εμπόδισαν. Πήγα εκεί, και έγινε διαπληκτισμός, ένταση.».


Ερωτηθείς αν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο κ. Μπέος σχολίασε δηκτικά  «με καλτσόν. Εσείς αν σας βρίσουν τη μάνα πείτε του ‘’ευχαριστώ’’. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές. 25 μέρες έχω να κοιμηθώ, πάω για ύπνο και βλέπω εφιάλτες και είμαι όλη μέρα στο δρόμο. Πριν είχαμε φωτιές, εκρήξεις… Βιώνουμε μια τέτοια κατάσταση 2 – 3 μήνες τώρα. Τι να κάνουμε τώρα να γίνουμε λουλούδες; Ήταν παρεμπόδιση δημοσίου έργου», κατέληξε ο Αχχιλέας Μπέος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PANELLINIES - 3.jpg
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Πληροφορική
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Πληροφορική από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Πληροφορική