Μεταμόρφωση
Η συλλογή των προμηθειών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη χώρα μας τις 2 προηγούμενες μέρες και συγκεντρώνει στο κέντρο της Αθήνας είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Η ανακοίνωσή τους

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στις εργατικές λαϊκές οικογένειες που είδαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής είτε αυτό είναι καλλιέργειες είτε τα νοικοκυριά τους, εξαιτίας των τεράστιων ανεπαρκειών σε υποδομές προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των προηγούμενων, όπως επίσης και Περιφερειών που ακολουθούν πιστά τις ίδιες πολιτικές.

Το «επιτελικό κράτος» και οι μηχανισμοί τους στις τοπικές διοικήσεις, έχει προτεραιότητα την προστασία των κερδών των λίγων και όχι την προστασία και την ασφάλεια του λαού μας.

Στεκόμενοι ταξικά αλληλέγγυοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, καλούμε τους συναδέλφους μας να συμβάλλουν για να μαζέψουμε στο χώρο του Σωματείου , τα ακόλουθα είδη:

·        Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους,

·        Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς,

·        Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη,

·        Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας),

·        Φακούς.

Η συλλογή των προμηθειών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου μας Κάνιγγος 27, 5ος όροφος Αθήνα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα