ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Ένα τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας 54χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί (28/08) γιατί προκάλεσε μεγάλες φθορές σε παιδική χαρά του Δήμου.

Έκπληκτοι οι γείτονες στις Μεσαμπελιές, που περίμεναν πώς και πώς τη λειτουργία της καινούργιας παιδικής χαράς, είδαν ότι τα παιχνίδια είχαν γεμίσει με γράσο, ενώ είχαν σπάσει και κάποια από αυτά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση τους από τα παιδιά.

παιδικη χαρα

Ο 54χρονος, μηχανικός στο επάγγελμα, φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη, γιατί φοβόταν ότι η λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλούσε μεγάλη φασαρία στην περιοχή.

Τώρα ο 54χρονος είναι αντιμέτωπος τόσο με τη δικαιοσύνη όσο και με το κόστος των σπασμένων παιχνιδιών, που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του.

παιδικη χαρα

Ο δήμος Ηρακλείου αναφέρει:

«Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα