Κοινωνία

Αποτρόπαιο! 50χρονος ασέλγησε σε 9χρονο κοριτσάκι και της έδωσε 5 ευρώ για να μη μιλήσει

SEKSOUALIKH KAKOPOIHSH KORITSI
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 50χρονος της έδωσε 5 ευρώ για να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ό,τι προηγήθηκε.

Ακόμα ένα αποτρόπαιο και άρρωστο περιστατικό, σε βάρος μιας παιδικής ψυχούλας, αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, με έναν 50χρονο να ασελγεί σε ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών και μάλιστα να τη "δωροδοκεί" με 5 ευρώ, για να μην μιλήσει σε κανέναν.

Όπως αναφέρει το eleftheria.gr, το κορίτσι λόγω και της παιδικής αθωότητας αγνοούσε τις πραγματικές προθέσεις του 50χρονου, όταν την προσκάλεσε στο σπίτι του, όπως επίσης δεν θα μπορούσε να καταλάβει γιατί μετά τις γενετήσιες πράξεις ο 50χρονος της έδωσε 5 ευρώ για να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ό,τι προηγήθηκε.

Αλλά η μικρή, ως παιδί είπε το "μυστικό" σε φίλες και από παιδί σε παιδί, το πληροφορήθηκε η οικογένεια του κοριτσιού, η οποία χωρίς κανέναν δισταγμό το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα το οποίο διακρίβωσε τα στοιχεία του "άγνωστου άνδρα". Ο Εισαγγελέας μετά την υποβολή της δικογραφίας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 50χρονου.

Παρότι το περιστατικό, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, συνέβη πριν από αρκετούς μήνες, ο πατέρας της 9χρονης δεν δίστασε να το καταγγείλει στην Αστυνομία όταν το πληροφορήθηκε από το παιδί του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο 50χρονος βρίσκοντας την ανήλικη μόνη της, την κάλεσε στο σπίτι του όπου της αφαίρεσε τα ρούχα και στη συνέχεια προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις που περιγράφονται στη δικογραφία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία