γεφυρα πριν από την πλύση
Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγα μόνος μου να φέρω ασθενοφόρο, παρακάλεσα» – Συγκλονίζει φίλος του Μιχάλη

Αναβρασμός επικρατεί στην ΑΕΚ  για το γεγονός ότι επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «ραντεβού» η επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της Ένωσης.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα διαβιβαστικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και από τους Κροάτες ως ελαφρυντικό επιχείρημα, στο οποίο αναφέρεται πως υπήρχε προσυνεννοημένη συγκέντρωση και των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πρόφαση να δοθούν εισιτήρια!

Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται η εικόνα του ραντεβού, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβη ποτέ και το οποίο διαψεύδεται και από τα βίντεο που υπάρχουν και δείχνουν την επιδρομή των Κροατών σε αμέριμνο κόσμο. «Ακόμα κι αν ίσχυε, αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις κινήσεις της Αστυνομίας που θα έπρεπε να είχε πάρει επιπρόσθετα μέτρα για να το προλάβει», συμπληρώνουν από την Ένωση.

Με λίγα λόγια επιχειρείται να παρουσιαστεί μια εικόνα που δεν υπήρξε ποτέ, αμαυρώνοντας παράλληλα τη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη.

Στο μεταξύ γίνονται σιγά σιγά γνωστά όλο και περισσότερα πρωτοφανή γεγονότα 

Αποφασισμένοι να χυθεί αίμα, ήταν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι συνεργοί τους, καθώς  τα ευρήματα στο πεδίο μάχης της μοιραίας νύχτας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μόνο ως φονικά όργανα μπορούν να περιγραφούν.

Τα σημαντικότερα εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν δυο αναδιπλούμενοι  σουγιάδες με μήκος τουλάχιστον 20 και 18 εκατοστά αντίστοιχα και έξι δοκάρια, με μήκος μέχρι 1,80 μέτρα, στα οποία είχαν προσαρμοστεί καρφιά, και έχουν κηλίδες αίματος.

Τι είπε ο φίλος του Μιχάλη

Τις στιγμές μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, από χούλιγκαν της Ντιναμό Κιέβου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιγράφει φίλος του, που ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος.

Ο Χρήστος είδε τον φίλο του να αιμορραγεί μετά τις θανατηφόρες μαχαιριές στο μπράτσο του και κάθισε μαζί του μέχρι να φτάσει βοήθεια. Όμως, όπως καταγγέλλει «δεν υπήρχε ασθενοφόρο πουθενά» και χρειάστηκε, μάλιστα, να πάει ο ίδιος να αναζητήσει ασθενοφόρο και να παρακαλέσει τον οδηγό, «που είχε σχολάσει», λέγοντάς του «χάνουμε τον άνθρωπό μας».

 

«Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα, αυτό θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή, ο φίλος του Μιχάλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα, αυτό θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή, ο φίλος του Μιχάλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά. Καλούσαμε, από ό,τι μάθαμε, η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες. Μάθαμε τέτοια πράγματα. Εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας το οποίο το βρήκα κατά λάθος ο άνθρωπος είχε σχολάσει και τον παρακάλεσα ότι “πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας” και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο» καταγγέλλει.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας