πυροβολισμοί ληστεία
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών στον Κολωνό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης, όταν αστυνομικός που καταδίωκε άντρα άνοιξε πυρ.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το επεισόδιο που σημειώθηκε στον Κολωνό περιέγραψε όσα έζησε.

Τι ανέφερε

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, άκουσε τους ειδικούς φρουρούς να καλούν το δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει ληστεία σε τράπεζα, να ακινητοποιηθεί.

«Ο αστυνομικός του λέγε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν σταμάταγε και προχώρησε προς τα πέρα. Από κει και πέρα άκουσα τους δυο πυροβολισμούς και τίποτα άλλο», ενώ σύμφωνα με τον μάρτυρα ο δράστης «χτύπησε το περιπολικό, και σηκώθηκε και προχώραγε προς τη Λένορμαν».

Στο ερώτημα αν είδε το δράστη να βγάζει μαχαίρι και να απειλεί τους αστυνομικούς, τόνισε ότι δεν μπορούσε να έχει εικόνα από εκεί που ήταν, καθώς βρισκόταν μακριά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρωινές ώρες σήμερα, σε κατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, έξωθεν του καταστήματος την ώρα της ληστείας και από κοινού με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη.

Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Φοιτητικός ξεσηκωμός στο Σύνταγμα: Όχι στο πολυνομοσχέδιο του Υπ. Άμυνας
Στους δρόμους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας στις 8 Ιανουαρίου – Καταγγελίες για στράτευση-εξπρές και νέα εμπόδια στις σπουδές
Φοιτητικός ξεσηκωμός στο Σύνταγμα: Όχι στο πολυνομοσχέδιο του Υπ. Άμυνας
αστυνομια
Δολοφονία 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο ανήλικος δράστης «Μου έστελνε μηνύματα για την κοπέλα μου – θόλωσα»
Ομολόγησε ο νεαρός δράστης – Προσωπική διαφορά πίσω από το φονικό, σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Δολοφονία 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο ανήλικος δράστης «Μου έστελνε μηνύματα για την κοπέλα μου – θόλωσα»