agkistri
Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας από τον Βόλο που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγκίστρι, όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε προσέκρουσε σε βράχο.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, της 20χρονης Δέσποινας Παπαδοπούλου η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο Αγκίστρι της Αίγινας, όπου έκανε διακοπές.

Η άτυχη κοπέλα, που πήγε για πρώτη φορά φέτος διακοπές με τις φίλες της, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ηλεκτρικό ποδήλατό της προσέκρουσε σε βράχο. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων – Απονήσου.

Τα τρία κορίτσια νοίκιασαν ηλεκτρικά ποδήλατα και έκαναν βόλτα προς την Απόνησο. Ξαφνικά, η 20χρονη, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε βράχο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο περιφερειακό ιατρείο Μεγαλοχωρίου Αγκιστρίου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο νοσοκομείο Αττικόν, οπού και «κατέληξε», σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αγριάς στον Βόλο.

«Με πλωτό του λιμενικού μεταφέρθηκε στον Πειραιά. Εκεί περίμενε μονάδα του ΕΚΑΒ. Αμέσως την πήγαν στο Αττικόν νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά της και δεν κατάφερε να επιζήσει το κορίτσι», είπε στο MEGA ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο, ενώ ορίστηκε και δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.

Ποια ήταν η Δέσποινα

Η Δέσποινα Παιδοπούλου, σύμφωνα με το gegonota.news, ήταν κόρη του Απόστολου Παιδόπουλου, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αναπτύσσει μεγάλη εθελοντική δράση μέσα από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Αγριάς, ενώ η μητέρα της, Σοφία, είναι δασκάλα σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Τι είπε η μητέρα της

«Ήταν δευτεροετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στον Βόλο και έμενε μαζί μας. Ήταν η δεύτερη μέρα διακοπών για το κορίτσι και έγινε αυτό. Το κορίτσι μου είχε πάει και άλλα καλοκαίρια σε νησί αλλά ως εργαζόμενη. Ήταν οι πρώτες της διακοπές σε νησί», είπε η μητέρα της.

«Δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mprokolo
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
Αντιοξειδωτική δράση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και καλύτερη πέψη – γιατί αξίζει να το βάλετε στο πιάτο σας
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
apple-education_ekpaideusi.jpg
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
Κατηγορίες για ευνοϊκή μεταχείριση «εκλεκτών» και αίτημα άμεσης απόσυρσης
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
αίθουσα με θρανία σε σχολείο
Μια αναγκαία συμμαχία
«Όταν σχολείο και οικογένεια λειτουργούν απομονωμένα ή σε κλίμα αντιπαράθεσης, το παιδί δυσκολεύεται να προχωρήσει με σταθερότητα»
Μια αναγκαία συμμαχία
πυργος
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του
Σιωπηλή συγκίνηση και σεβασμός στην επέτειο της 25ης Μαρτίου για τον συμμαθητή που έφυγε νωρίς
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του