Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν υπήρξαν μακάβρια ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της 6ης ΕΜΑΚ για τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από την γέφυρα που κατάρρευσε στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας.

Η αισιοδοξία που επικράτησε το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχε αναφερθεί αναζήτηση ατόμου ή ατόμων από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπήρξαν μακάβρια ευρήματα στο σημείο από τα συνεργεία διάσωσης, τελικά επαληθεύτηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Μετά από  τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου, ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών (του Λούκας και του Τζόρνταν) δεν υπήρξε κανείς που να καταπλακώθηκε από τους τόνους τσιμέντου.

Εξάλλου, αύριο θα μεταβεί στον ανακριτή ο ένας από τους εργαζόμενους που συνελήφθησαν μετά από την κατάρρευση της γέφυρας, ενώ προθεσμία για να παρουσιαστεί την Παρασκευή στις ανακριτικές αρχές έλαβε ένας ακόμα από τους εργαζόμενους που έχουν συλληφθεί.

Για άλλους δύο εργαζόμενους που νοσηλεύονται φρουρούμενοι έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες. Το πέμπτο άτομο που αναζητείται αναμένεται να παρουσιαστεί οικειοθελώς στις αρχές αύριο, όπως έχει ενημερώσει μέσω του δικηγόρου του.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καιρος
Ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει, πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Τι αναμένεται στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη
Έρχονται τα πρώτα 30αρια - Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2026
Ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει, πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Τι αναμένεται στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη